Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

lördag 16 november 2013

Helg å underbara magsjuka


Ja men dåså har vi helg igen å.
I fredas vabade jag för första gången på jag vet inte hur många år. Lilla loui var hostig men hade ändå energi att göra mammsen helt färdig innan klockan vart fyra och pappa kom hem och kunde ta över en stund.
Min lärare hade magsjuka i onsdas och i torsdags å jag har gjort allt jag kan för att inte bli smittad, spritat händer och dessutom var jag ju hemma i fredags när hon var tillbaks på skolan. Peppear peppar så har jag klarat mig än så länge, J däremot har varit på muggen och spytt några gånger och lilla loui har bajast i kissformat så han har väl oxå en släng av det hela.  Nu håller jag och ni (hoppas jag) tummarna för att resten av högen klara sig.  Hatar magsjuka, finns fan inget värre å det spelar ingen roll om det e jag eller barnen som har det. Lika jävla äckligt vem det än är som har det.

Missade skolan i fredas men det e nog lugnt då jag har bästa Anna som messade över anteckningar på vad vi gjorde inför provet. Tack Anna!!!
Måndag har vi prov igen och jag ska försöka plugga lite imorgon kväll om jag inte ligger däckad.
Nästa fredag har vi avslut på hälsopedagogiken och ska ha praktiska tentan och fika m.m. Super skojsigt!!!
Veckan därefter börjar vi med Medicin, voms 1 och voms 2.  Ser fram emot medicin kursen speciellt.

Nathalie sover över hos Ika inatt.  Hon och cerine skulle till iggesund igår men då dom skulle åka så ville absolut inte cerine så hon fick vara hemma. Jobbigt det där för J resonerar som så att är det sagt att dom ska åka så ska dom oxå åka medans jag tycker att dom får bestämma lite själva, vi skulle inte göra nåt speciellt och hon var ledsen för att hon inte ville åka..............mamma hjärtat kunde inte tvinga henne att åka ju så hon blev hemma och jag och J fick lite att diskutera igenom som vi ännu inte hunnit gått igenom då han vart sjuk.
Nathalie åkte men kom hem imorse då dom i Iggesund hade blivit sjuka.  Vad hade ni gjort om det var era barn som skulle åka till stödfamiljen och dom inte ville??
Ska man tvinga dom, ska man lyssna på vad dom vill,  å om man ska tvinga iväg dom för att vi alla behöver det så när ska man då dra gränsen då man börjar lyssna på dom för dom måste ju få ha en talan dom oxå???

Just nu är nathalie som sagt hos ika, cerine på sitt rum och sitter vid datorn, filippa och vincent ligger här i våran säng å kollar film.  Loui sover sen en timme tillbaks.

Ska nog ta en dusch så man kan hoppa ner i sängen sen å kika på torka akdrig tårar utan handskar som ligger här och väntar på att jag ska se den. Är den bra???


Ha en fortsatt trevlig helg!!!


My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar