Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 5 juli 2013

Möblering, princess, fylla och annat

Men nu jäklar har jag väl haft blogg uppehåll som heter duga va!?

Midsommar helgen åkte dom stora kidsen till mormor för att jag å darling skulle möblera deras rum. Dom har ju delat fram tills nu men det funkar ju inte då dom slår ihjäl varandra.
Såååå dan efter midsommarafton hade vi fläskigt mkt att göra här hemma. Alla skulle skifta rum ut med alla möbler till vardagsrummet och Sen dela upp och städa ur och in med möblerna som skulle vara där. Suck. . . . Tack å lov kom svärmor över och passade dom kidsen som var hemma i lekparken några timmar.  Två dagar tog det. Resultatet kommer nedan.

Måndagen och tisdagen (24-25) kände jag mig halv hängig och vi tillbringade dagarna med att sortera och städa ut och sälja massa saker. Gud va man samlar sig men nu jävlar har jag bestämt mig för att inte behålla nåt som inte används. kom å köp.

Onsdagen klev jag, Nathalie och Cerine upp tidigt för att ta bussen till stadsgårds terminalen för vidare färd mot Åland med mitt old job.
Bilder kommer nedan men kul som fan hade vi å old mama (me) rockade loss rejält.
Torsdagen på båten var lugn å stillsam å jag saknade barnen hemma så jag trodde jag skulle Väl hemma hade j hållt alla kids vakna för att jag skulle kramas med dom när jag kom hem. Åh underbart.

Fredagen drog Nathalie till iggesund för att tillbringa helgen därSjälv njöt jag mest av att vara hemma igen. Åh holme sweet home.

Lördagen tog jag med mig Filippa bio, dumma mig två. Lika bra som ettan å härligt att en ensam stund med bara prinsessan.
Vid åtta drog jag och Sandra upp tatueringsmässan, rätt dålig måste jag säga men men fick en liten promenad iaf.
Kvällen blev inte som jag planerat direkt. Var helt slut å tänkte slänga ner fläsket i soffan jag fick plötslig lust att ut, sagt å gjort vid halv elva gjorde jag mig klar och begav mig ut med Linda, petra och Eva. Hann bli halv lullig och hade en trevlig kväll innan krogen stängde. Vi fick lust att dra till Sthlm. . . . . . .haha så typiskt mig. Jag i kombi med linda kan sluta HUR som helst, denna gång drog vi i tyglarna lite och gick hem å sov, thank yoy lord! Sista jag behövde va att ringa hem till en stressig j och förklara att vi fd dragit till sthlm och att han inte skulle kunna jobba. Ja han jobbar typ dygnet runt å varje dag nu för tiden, även lördagar å söndagar.

Söndan var jag seg men städade och myste med barnen medans karln va jobbet.

Måndagen behövde jag en stund för mig själv jag gick bio, helt själv å jäklar va skönt de va. Såg tyskungen från Camilla läckbergs bok som jag redan läst.

Tisdagen blev vi hemma alla kids hade feber dagen innan och även lite tisdagen. Darling jobbade först hela dagen, kom hem, käkade, myste med barnen å drog vid halv åtta och jobbade hela natten till halv sju onsda morgon.  Just nu hatar jag allt vad hans jobb står för. Onsdagen sov han några timmar men valde att vara hemma och tillbringa lite tid med familjen.

Idag är det redan torsdsg och vi började dagen med att ta det lungt å mysa.
Vid lunch drog vi bort buspalatset och mötte upp linda, Kalle, Willie och thilde.  Kids en busade och vi snackade skit. Blev ett evigt tjat på barns om att dom var hungriga så till slit gav vi upp och gick ner på donken. Sen en vända på stan där det är handelns dagar. Puuuuh va folk. Usch va jag inte gillar att trängas med massa tanter å farbröder å annat folk. Klaustrofobisk känsla nästan när man sick sackar fram mellan alla svett luktande främmande folk. Nä jag brukar inte vara sån men den känslan ger mig rysningar.

Kom hem å har så varit om man bortser från en snabbis Hemköp. Karln har varit iväg och jobbat ikväll men sitter nu brevid i soffan,.........lovely.

Imorgon bitti ska jag iväg med Nathalie till tandis å sen får vi väl se vad dagen bjuder på, beror väder å humör kidsen

Loui har fått ytterligare en tand så nu har han två nere och en uppe. Åh han har lärt sig klappa händerna och vinka
So cute!

När nu ska jag igen massagen jag gav j igår, give and take!

Ser ya

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar