Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

onsdag 29 december 2021

Slutet

Länge sen nu och jag har haft en välbehövlig paus från dom flesta sociala medier. Jag mår bättre än på många många år. Jag känner mig till freds med livet och har ett inre lugn. Tacksam att jag har tagit mig den här tiden och gett mig själv utrymme och vågat må piss, hantera alla bakslag och känslor har fått mig att växa sjukt mkt som människa. 
Julen har vart lika lugn som mitt inre, för första gången i hela mitt vuxna liv så tog vi julen som den kom och hade inga förväntningar eller press. Ja jag har sedan förra året gruvat mig för den här julen då jag och Petter lovade Jonas att han skulle få ha barnen, vi hade planer på att åka utomlands. Nu blir det ju inte alltid som man tänkt men lovat var lovat så barnen åkte till sin pappa 23:e december. Blev en lugn och mysig uppesittarkväll med mat från hot chili  och godis. Jag slocknade dock efter första bingon då jag vart sjuk i fem veckor men är nästintill bra nu. Bara lite förkylnings astma som vägrar ge med sig. 

Julafton firades hos lina o jocke med mat i massor, barn, tomte och mys 
Julfilms maraton med Nathalie på kvällen
JULDAGEN kom barnen hem igen och vi käkade jullunch öppnade julklappar och tog det som det kom. På kvällen åkte vi till min mamma och käkade julbord.
Idag är det onsdag och i måndags åkte dom tre minsta till sin pappa igen. Jag har mest myst tvättat städat och tagit det lungt. 
Jag har städat bort det mesta av julen här hemma vilket jag tycker är skönt, vill ha vardag och normalitet igen så fort de bara går. Har gardinerna i vinröd sammet i köket och alla ute belysningar kvar. Belysningen hänger nog kvar till varmare tider om jag känner mig själv rätt. 

Fyndade den här skönheten igår på dakapo. Lewis fodrad jeansjacka✔️
150 pix så idag invigdes den. Nytvättad och goo....

Nu tänkte jag faktiskt kolla serie innan det är dags att sova. Imorgon kommer kissen hem för att fira nyår här och jag längtar så efter att få lägga det här året bakom mig, blicka framåt och ge gärnet för nya mål och galna upptåg 
Love..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar