Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

söndag 11 mars 2012

Helgen

Nu är tyvärr även denna helg till ända............!!!
Har faktiskt inte gjort så mkt.
I fredas var vi hemma och kikade på film, barna å jag.  Åkte in och handlade lite.  Hade mys på kvällen med kidsen.
I lörda´s var vi ut en sväng på promenad i det fina vädret. Lena och Carro var här en stund på fika.  På kvällen kom cerine äntligen hem från jämtland och hade förstås mkt att prata om, dom vill åka dit på sommarlovet oxå. Dom hade ridit, grillat, pimplat, varit på bio, varit på nåt djungeltjosan m.m.
Skulle ha mys även då men då var det melodifestivalen som gällde för barnen så dom tog med sig godis ner och kollade i sina rum medans jag å baby kollade på 2012.
Idag har vi städat, städat, städat och städat.  Nathalie åkte till söderhamn med Isabell tidigt i morse för att gå på aqua arene och bada.   Grillade årets första grillning idag.  Så jävla gott och efterlängtat, nu är det bara sommaren med sol å värme som saknas ju!!!!


Nu sitter jag med färg i håret och ska snart gå å duscha ur det och göra mig redo för sängen.
Imorgon är det skola/dagis som vanligt. Jobb för min del dock...............usch vill inte, vill ha sportlov jämt ju!!!!
Aja får se det lite possitivt, snart helg igen och då blir det pulkbacken hade vi tänkt. Om det nu finns ngn snö kvar. 


Godnatt ........................Dröm sött!!!!

My Life, My Passion & My Fashion

1 kommentar:

  1. Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnoser för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
    Så besök gärna min blogg:)
    Kram

    Ps. Har massa tävlingar med fina prisen och även en dagens blogg tävling varje dag där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)

    SvaraRadera