Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

tisdag 3 november 2015

AntiFeministiskt

Dagen började med att jag vaknade 09.00....................japp NIO (kors i taket ) av att Vincent och Loui levde high Chaparall i sängen. Kollade på klockan och trodde i mitt stilla sinne att den va sju men visarna på den där jobbiga manicken som säger tick tack visade att jag somnat om ett par timmar medans barnen varit vakna och även gjort diverse verk inne i köket skulle det visa sig.  Åh fan jag har ju möte på BUP med Vincent 10.00 insåg jag
rätt snabbt så de va bara att hoppa ut på balkongen å suga i sig morgon ciggen innan man skyndade sig att med håret åt alla håll och och byxorna nere vid fotknölarna (för att man inte hinner ta på sig dom riktigt i all hast) att bädda sängen, plocka reda på oredan som barnen orsakat i köket (det slår mig varje gång att barn e fett effektiva när dom vill men när det kommer till städning så kan det ta en hel dag att få dom att plocka reda på lite lego tex). Skyndade att borsta tänder, vilket jag fick göra tre gånger för varje gång så sprang jag runt och plockade i allt annat så det slutade med att tandborsten hängde där i mungipan tills tandkräms löddret runnit ut längst hela hakan och jag insåg att jag faktiskt hade en tandborste i munnen.................Så typiskt mig.
Efter en morgon som i det stora hela liknar dom allra flesta så kom vi iaf iväg på BUP. Tog med oss Loui och ringde Pappan för att ha lite mer stöttning under mötet.
Mötet skulle ju vara ett läkarsamtal med läkaren och en kurator för ev. diagnos.
Diagnos fick han och har numera ADHD i sina papper, ingen överraskning för någon. Dom ger inte medicin till barn under sex egentligen men eftersom Vincent har så tydliga tecken och tillåmed läkaren frågade "är han såhär jämt" så gjorde dom ett undantag så nu ska han börja ta conserta även han from imorgon så imorgon är han hemma från dagis för jag vill gärna observera hur har reagerar osv.
Lämnade kidsen på dagis, hämtade medicinen till honom å handlade lite sen hem.

Hemma loggade jag in på fäjsbok såklart. Där såg jag en artikel från expressen eller aftonbladet om en kvinna som uttryckt sin åsikt om att man inte ska fira fars dag för att papporna inte skulle vara värda det då dom inte tar ut lika mkt vabb osv.............en massa statistik å annat dravel. Blir så inihelvete förbannad å det är väl det en sån här människa vill, att få en reaktion för varför ska man annars uttrycka sig som hon?????
Jag kan köpa att många pappor inte tar sitt ansvar MEN det är det många mammor som inte gör heller. Min egen erfarenhet å då vet inte jag om jag bara haft en jävla tur med att hitta en bra pappa till mina barn eller om statistiken kanske inte riktigt speglar verkligheten, finns ju kanske andra faktorer som ligger bakom sanningen och i det här fallet även statistiken.
J är iaf en apbra pappa till sina barn och jag hade inte kunnat hitta en bättre pappa till dom än honom. Jag har varit sjukskriven i åtta nio månader och under den tiden så har han tagit ut vabb så fort barnen varit sjuka för att jag ska få vila och för att jag ska bli frisk så fort som möjligt.  Han har inte tagit ut lika mkt pappadagar, det ska jag i ärlighetens namn säga men det har att göra med att för det första så har jag velat vara hemma med barnen och för det andra så tjänar han mer än mig (oftast) och då är det såklart givet att han ska jobba anser jag. Sen så är det ju så att utan papporna så skulle det fan inte bli mkt till barnafödande för det är ju ändå dom som sitter inne på dom små liven från början så det är klart att dom ska ha en dag då man hyllar deras insats i barnens liv. Sen finns det människor som inte har haft lika tur som mig och kanske inte har en lika bra far till sina barn och då är det en annan sak. Så länge man är kapabel att ta hand om sig själv och ser sina barns bästa så har man rätt att vara delaktig och bli hyllad för sin papparoll.
Skulle kunna sitta och skriva en hel dag om just det här men måste iväg och hämta kartonger så jag har ngt att fylla kvällen med, packning!!!!!!

Återkommer kanske i frågan om inte mina känslir lagt sig till kvällen men annars får ni ha en awsome dag.   Stanna upp å njut !!!!!!!My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar