Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

tisdag 5 maj 2015

Slapp Task

Godmorgon världen eller vaddå godmorgon, jag har iaf varit vaken i flera flera timmar.  Låg och myste med loui och vincent så vi klev inte upp förrän tjejerna gått iväg på skolan.
Har hunnit med att bädda alla sängar, dammat överallt, dammsugit och plockat ur disken å plockat i igen, tvättat två tvättar och hängt den inne då jag är för lat idag för att gå ner i tvättis. Har tvättstugan igår så orkar inte springa upp å ner igen. :)
Nu är det Pippi Långstrump på tv:n för det har loui bestämt, tyvärr så bestämmer han sig för Pippi VARJE DAG så alla här hemma bara "nääääääinte pippi loui, ta nån annan" men det funkar aldrig!!!Har era barn någon film som dom tittar om å om å om igen på????
Jag kommer ihåg när Nathalie och cerine var liten så kollade dom på shrek hela tiden. Usvh de var ju nästan en livstid sen å barnen e stora snart å jag gammla................haha no way. jag blir bara 20 PUNKT!!!!!!!
Iaf så regnar det här hos oss idag så att man sitter inne framför tv:n behöver man inte ha dåligt samvete för, skönt !!!!! Saknar massa naturgodis att smaska på men jag måste dra ner på skiten å bli iaf lite nyttigare. Jag har sagt så länge att jag ska bli nyttig så jag tror inte ens på det själv längre. Äh träna kommer jag alltid att göra men jag tror att jag alltid kommer att äta det som faller mig in oxå om jag inte får otroligt mkt inspiration av ngn eller ngt.

Ikväll är det Fitcamp med fokus på konion, dubbla pass !!!!!!!!!! Konditions passen brukar kunna bli rätt svettiga.

Nä nu ska jag kolla vidare på Pippi med kidsen.

Take care!!!!


My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar