Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 7 januari 2022

Positiv

När vi ändå håller på och trilskas med förkylningar å skit så kör vi en vända av corona igen då. Sist hade jag mina första symtom 3 maj 2020 och blev frisk efter några veckor. Jag gick tillbaka och läste inlägget från och blir rädd, rädd för att det ska bli värre den här gången då jag redan vart förkyld i flera veckor innan och redan har problem med lungorna så kroppen är inte direkt i topp form just nu. Får lite dödsångest emellanåt men fortsätter försöka tänka positivt som jag alltid försöker göra. 
Två av mina barn påvisade positiva svar för några dagar sen så jätte förvånad att jag är smittad är jag inte men som jag har försökt undvika det, har spritat överallt hela tiden, tvättat händer, spritat händer, klorinat överallt osv osv. men den här nya mutationen är verkligen inte att leka med när det gäller att bli smittad. Den smittar verkligen super lätt så håll avstånd och gå fan inte ens ut om du inte måste är mina råd. Jag är verkligen super less på att vara sjuk men är oxå så jävla trött på det här jävla kukviruset så jag tror jag blir galen snart. 
Jag ber att inte Vincent, loui och filippa inte blir smittade men förmodligen är det att be om för mkt då jag märker hur lätt det är att bli smittad. Dessutom har Vincent redan börjat hosta, stackarn han som oxå redan är påverkad i andningen redan innan. 

Min status just nu är:
Dag 2 med symtom
Huvudvärk (på samma ställe som sist jag hade corona, höger sida i tinningen) slemmig hosta, (hostar tills det kommer upp slem), febrig, lite ont i halsen, andfådd och näsan känns täppt fast den inre riktigt är det, luktbortfall. Och jag hoppas verkligen att det blir mildare den här gången. 
Jävla kukjävlafitt virus. Så otroligt trött på att folk ska bli sjuka hela tiden. 

Men innan vi drog på oss corona så hade vi några härliga dagar. 
Vi åt pepparlax pasta 
Jag tog en timmes promenad i snöväder och passade även på att ta fina bilder 
Barnen har vart ute och åkt madrass nu när jag är sjuk och gärna ser att dom är ute eller på sitt rum för att försöka undvika att dom smittas.

Nu ska jag försöka vila en stund här i soffan. Pöss på er å håll avstånd för faaaaan😉❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar