Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

lördag 8 januari 2022

Corona å Karantän dagar

Det här med att vara sjuk I corona men ändå vara såpass frisk att man drivs till vansinne snart av rastlösheten är ett faktum å suger röv. 
Peppar peppar ta i trä så är jag så pass frisk att min adhd hjärna håller på få spunk här hemma. Idag har jag dammsugit dammat och skurat överallt å utöver det har jag lagat mat diskat tvättat o hängt Tvätt. Nu hoppas jag inte på att bli sjukare, är inte det jag säger å inte heller att jag är missnöjd med att få vara så frisk som jag ändå är utan mer att min adhd lever life uppe i huvudet å vill ut ut ut och göra nåt men vill inte heller andas in för kall luft och förvärra allt med att ta ut mig helt. Tanken på att skotta snö har aldrig förr vart så lockande kan ja säga. 
Men nu till nåt mindre bra, Vincent är sjuk. Han har slemhosta  och idag däckade han vid sex och sov en timme, vaknade och hade svårt att andas men hans astma medicin hjälpte och det blev bättre tack o lov. 
Nu håller jag alla tummar och tår att han inte blir sämre. Vi försöker fortfarande hålla avstånd till varandra för jag vill inte att han ska bli värre pga mig. Så det är fortfarande Munskydd som gäller här hemma och massa spritande av alla gemensamma ytor.
Loui som vart I samma rum nästan 24/7 med Vincent i flera dagar har inga symtom men är förmodligen oxå smittad. Vi kan ju hoppas att han slipper symtom alls.
Var ju 7 månader sen dom hade corona sist så vi kan ju hoppas på att det gör det mildare den här gången.

Annars är livet........Ja vad är livet utan friheten att gå ut och röra sig som man vill ? 
Usch jag skulle fan dö om nån tog bort den friheten från mig så tanken slog mig att sitta inne inte är nåt för mig. Usch va jobbigt att vara inlåst, nu har ju dom som sitter i fängelse visserligen gjort nåt som gör att dom hamnat där men kan fan inte låta bli att tänka va hemskt det måste vara ändå....

Hoppas jag är frisk om 2 veckor för då har jag massor av möten och saker som måste göras, ja jag hoppas jag kan gå å jobba i slutet av veckan som kommer ja men vi får se vad testerna visar. Sen är det två dygn efter sista symtomen man ska stanna inne oxå ju. Men hur vet man när symtomen är borta när jag hade slemhosta innan och snorig näsa oxå ???? Hur vet jag att jag inte smittar längre? För jag är ju snorig hela vintern annars oxå ju. Jag får helt enkelt testa mig å invänta ett negativt test. Är så trött på att vara hemma nu så måtte det försvinna fort som tusan från allas kroppar så vi kan återgå till normal vardag och rutiner igen. Börja leva 2022 som sig bör. 

Håll avstånd och va rädd om varandra.....moj moj ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar