Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 11 mars 2024

Måndag återigen

Måndag och vi är snart inne i mitten av mars och ingen läntar mer efter värmen som jag gör. Ja må vara blek va å inte tycker jag om att lapa sol heller  men jag älskar värmen. Sola är inget för mig men att sitta i värmen med lite plock mat med vänner är väl bland det bästa som finns eller varför inte med den man älskar. Åh guuuuud vad jag vill ha sommar nuuuuu.

 Helgen tillbringades i sthlm och med det bästa sällskapet jag vet (förutom barnen såklart) Vi hade som alltid en bra helg och vi tillbringade tiden såsom vi brukar och vill. Åt god mat

Hans mat

Min kyckling 


Vi besökte båtmässan och jag iaf blev lite besviken men men allt kan inte vara som man tänkt sig men det var lite lärorikt och vi gcik därifrån lite klokare iaf. Vi åkte hem och gjorde mat, kollade tv och bara tog det lungt. 

Idag är det återigen måndag igen och jag har jobbat som sig bör, brödfödan ska in.

Efter jobbet har jag inte gjortså mkt, bara det vanliga dvs. tvättat, hängt tvätt, städat, bytt sängkläder, gjort mat å nu har jag landat i soffan och försöker smälta dagen och innehållet i den. Har ju världens bästa man i mitt liv så sitter och njuter av utsikten av blommorna han gav mig i söndags.  Nu kallar plikten och jag ska hänga tvätt och kolla vad kidsen gör men hoppas ni alla får en härrlig lördag kväll och en bra tisdag. 


My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar