Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

onsdag 6 mars 2024

tankar

 

Long time no see.......eller vad säger man.............gör man ens blogg inlägg nuför tiden??? Eller är det bara youtube, tiktok och instagram och snapchat som gäller ???  Skit samma jag är av den gamla skolan och vill ha det såhär. 

Usch kommer ngn ens läsa det man skriver this days.....??? Hur som helst så vill jag bara komma in och skriva av mig lite. 

Livet livet livet......... det går så sjukt fort fram så det gäller verkligen att hitta sina drömmar och mål och ha fokus på det så man inte tappar allt och inte får det liv man ville ha, vägrar bli en gammal bitter tant som inte levt livet fullt ut. Jag har mitt mål mina drömmar och varje dag kämpar jag för att ta mig dit. Mitt fokus är inställt på att ta mig framåt mot mitt mål. Ni får följa med på resan mot drömmarna om ni vill :) ......snällt va  :)

Livet just nu går på slentrian och det är just det som jag vill ifrån, hatar slentrian och för att stå ut så får man göra det man kan för att få in lite "roligheter"  och planera in lite små roliga avbrott i vardagen. Avbrotten har den senaste tiden bestått av resa till italien, små dagsutflykter med barnen tex till himlabadet osv . Annars är det jobb varje dag, ta hand om ..............eller vänta ....vaddå "ta hand om", barnen klarar sig mer o mer själva men iaf vara här och se till att dom har den trygghet o det liv dom förtjänar och vill ha....... ja ni fattar........vra med barnen varannan vecka och varannan vecka vara utan barnen och dom veckorna är så tråkiga och det är så tyst här hemma utan dom. Saknar tom deras irriterande skrik och deras slag i skrivbordet när spelet inte går som dom vill. Inte ems mannen är hemma liksom så det blir tomt helt själv men jag slipper iaf gnälla på att jag aldrig får ngn egentid :) .....gäller att se allt lite från den ljusa sidan annars blir ju allt ett jävla mörker bara. 

Hur som så jobbar jag på dagarna, ligger i soffan på kvällarna och typ inget däremellan. har ingen ork just nu att lägga på nåt och så har det vart ett bra tag nu men doktorn ville inte sjuka mig alls utan trodde min trötthet berodde på nåt fysiskt men alla prover han ordinerade visar att allt är bra så kanske med lite tur han inser att det inte beror på ngt annat än att jag bärjar bli utbränd innan jag blir så pass att jag inte ens kan ta mig på jobbe. Jag hade hoppats på en deltids sjukskrivningnu innan jag är i behov av en heltid men vi får se vad han säger. Kämpar på tills vidare iaf.

Just nu är barnen hos sin pappa och jag sitter här i soffan ochtänkte jag måste ju roa mig med nåt så därav hittade jag hit igen.Mannen är å jobbar så honom kan jag inte heller trakasera eller roa mig med.  Ska ta tag i träningen igen iaf. Inte för att bygga muskler och absolut inte på samma nivå som förut men ska iaf ta mig på gymmet och föröska göra kroppen lite starkare för man blir svagare och kroppen tröttare med åren kan jag säga.Inväntar på ett recept på träning så jag får gymkortet lite billigare då jag fortfarande lever på skuldsannering ett tag tiill. Så vi får se när det blir av men ser faktiskt fram emot att få röra på mig igen och få igågn kroppen efter för lång tids vila. 

Snart vår och jag längtar till värmen och tills snön är borta. Är verkligen inte ngn vinter människ, tyvärr är mina barn exakt likadana och håller sig mest inne på vintern. På somrarna serm na dom nästan inte för då är dom ute hela tiden ist. Dom ringde nyss och sa att dom skulle till hedebacken imorgon för att åka slalom till allas förvåning. 

Jag var i Rom för fem sex veckor sen och där fick man verkligen en försmak av våren och det gör inte att man längtar mindre direkt, känna solen värma i ansiktet och njuta av nåt gott på en ute servering eller bara slippa ta på sig halva garderoben för att kunna gå ut utan att frysa ihjäl liksom. 

På fredag åker jag ner till stockholm iaf och jag hoppas att det är lite mindre snö där vilket jag antar att det är för det var det sista jag var där för några veckor sedan.Ska besöka båtmässan när jag ändå är där nere vilket jag ser grymt mkt fram emot. Vi bor  kvar ute i skogen och i 1å r och 5 månader har jag vart utan bil nu så det börjar väl på att bli dags att skaffa sig en igen. Förra året tänkte jag köpa en till våren men det blev inte av men iår så är löngtan efter att kunna ta sig vart man vill lite större än då så vi får se om det blir  en bil innan sommarn eller inte. Jag tycker det är rätt skönt oxå att vara utan bil då man slipper sätta sig i en kal bil och framförallt slipper skrapa rutor på vintern för det är ngt jag verkligen inte tycker om at göra.Men sommartid är det såklart fint att ha en bil då barnen vill bada och man kan åka på semster på ett annat sätt än om man är bunden till kollektiv trafiken 

Planen för sommaren är väl bara att ta sig ut på saker så mkt som möjligt och ev ngn tur med husvagn om det finns tillfälle och möjlighet. Förra sommaren så var vi till leksand för faktiskt första gången med barnen, ja jag var dit när jag var liten med min pappa och hans sambo. Men barnen hade spuer kul på leksans sommarland så dit blir det nog iaf en vända under sommaren. gröna lund och furuvik är barnen så trötta på då vi vart dit flera gånger varje år sen dom föddes så det känns lite som att vi växt ur grönan och furuvik. Vi får köpa på skara sommarland, leksand och liseberg ett tag nu.Ja ni ser ju hur mkt jag längtar tills ommaren nu. Skulle kunna sitta och planera varje dag av hela sommaren in i minsta detalj för att kunna få ut så maximalt mkt som möjligt. Vi var oxå i sthlm och på grönan, en tur till uruvik blev det oxå förra sommaren.

Sitter i skrivande stund och fixar alla bilder till datorn jag skriver på så jag kan införa bilder i inläggen igen för det lyfter verkligen så mkt, vem orkar läsa en halv bok utan bilder liksom :)

Mina barn har blivit så stora och ibland så kommer jag på mig själv att undra "vem är jag utan barn?" alltså man har liksom blivit mamma personifierad och man har lagt all tid på att vara mamma under så många år och snart så är alla barn utflugna och ska leva sina egna liv utan att vara beroende och behäva min hjälp typ. Ja hur ska man tackla det på ett bra sät ? Jag har ju barnen bara varannan vecka så jag har ju iaf fått lite smått känna på livet utan hemmavarande barn men dom veckorna som barnen är borta på så är ju hela livet pausat oxå känns det som så vi får se hur det går den dagen alla har flyttat ut och står på egna ben. Fan borde man skaffa en till kanske ????..................... Hahahaha näerå, jag skojjar bara, Skulle aldrig händ, jag är så klar med att föda barn. det får mina barn se till att göra i framtiden så jag får barnbarn att gosa med.  Tänk ändå  vad vi kvinnor klarar av, föda fram en stor klump genom våra underliv.  Har mkt tankar som ni märker och vet att det kan bli hoppigt och dant men min adhd tar över och jag skriver ganske exakt det som ploppar upp i mitt huvud vilket inte är så lite och frmaöfr allt inte näe det är kväll, då sätter skallen igång och ska snurra på med tankar i ett enda jävla virr varr.  Någion mer med adhd som känner igen sig? Nör medicinen går ur kroppen så kommer tankarna och alla sjuka funderingar. Önskar ibland att man kunde ha en lite knapp som man stängde av hjärnan på så man får vila från sig själv ibland.

Jo just ja, jag har gått och förlovat mig oxå, så numer bär man en ring på fingret :)

Nu ska jag gå och försöka få bukt med alla tankar och funderingar så jag kan sova inan man ska upp o jobba igen. 

 

auf widerscheeeen.........................

 

 

 

My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar