Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 4 oktober 2013

Heja mig

Ja men nu var det ett tag sen sist igen. Har bråkat, smörat, framfört mina åsikter ang skolan till sektionschefen på af, rektorn på skolan i Falun eller Uppsala, högsta chefen på af, min handläggare och annat folk. 
Jag har varit trevlig mot dom flesta då jag har något att vinna men igår kom droppen som fick bägaren att rinna över. 
Rektorn ringde och hade "undersökt" saken.  Dom stod kvar vid sin åsikt ang min frånvaro. Det brann i mitt huvud och jag frågade om hon verkligen hade kompetens att vara rektor då hon tydligen låter dom anställda göra som dom vill å ha egna synpunkter på saker som inte hör till skolan. Jag berättade att det kommer bli skrivelser till både den ena och den andra media. Ja jag var verkligen inte trevlig med det var liksom ändå kört tyckte jag. 

Vaknade imorse av att högsta chefen på af ringde. Hon sa att eftersom ord stod mot ord så hade dom kommit fram till att ge mig en chans till. Fyra veckors prövotid för att se att det funkar. Öh varför ska det inte göra det då det gjorde det tidigare. Kommer dock skriva min egen närvaro. Kommer gå dit oavsett om jag är sjuk eller inte för om dom anser att giltig frånvaro är ogiltig så kommer jag aldrig vara frånvarande. 
Har missat två tre veckor och det kommer jag försöka ta igen så gott det går fortast möjliga.  
Ja jag svävar på moln idag och till och med städningen blir rolig i helgen. 
Har missat massa pengar, lärdom, undervisning och en Zumba resa pga detta men men jag är inte den som är den, släppa å gå vidare liksom. 
Ska dock visa lärarna mina anteckningar från dagarna jag varit närvarande då dom påstår något annat. 

Idag har Anna och Tino varit här, barnen bokstavligt talat rivit Vincents rum och jag har skrivit av det dom har i läxa under helgen.  
Ikväll blir det plugg plugg plugg. Äntligen!

Trevlig helg hörröni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar