Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 17 augusti 2017

Vad att göra?

Ned räkningen har börjat, tre hela dagar kvar sen är det skola och dagis igen.  Det är både med sorg och lättnad som rutiner och vardag kommer igen. Dom senaste två veckorna har varit fördjävlig rent ut sagt, bråk och fula ord hela tiden. Jag vet inte men under sommaren har ett av mina barn kallat mig för fula saker hela tiden å då menar jag verkligen hela tiden. Jag har tagit det med henne, skrikit på henne, vi har bråkat och vi har gråtit.  Vad ska man göra, kan inte mer än explodera. Igår hade vi ett stort bråk hon och jag, Hon kallade mig för "äckliga hora" som vanligt men jag exploderade verkligen. Tyckte att hon kunde packa sina saker och ringa mormor och bo hos henne om det inte passade henne och om hon inte började bete sig...................hon grät och idag är det likadant.  Jag vet inte vad jag ska göra men snart känner jag att det inte är hållbart längre.  Jag fick lära mig att man ska ha respekt för äldre och för sina föräldrar men idag vet inte unga vad respekt är tamigfan.
Har ni tips så kom gärna med dom!!!!

Nåja, Vincent längtar till skolan han och räknar dagarna innan han får börja ettan. Min lilla vincent blir stor. Loui får hänga på dagis ett tag till men det står inte heller på innan man lämnar honom på skolan med domandra.
Filippa börjar fyran, mellastadiet...........stort ! Så tacksamöver att hon nu fått en dyseleksi diagnos så hon får det stöd som honhar rätt till. Honhar bla en egen dator och får göra prov muntligaosv.
Cerine börjar åttan och nathalie nian............herre gud snart är det gymnasie å efter det om inte innan så är dom utflugna.  Åren går vare sig man vill det eller inte.

Dom senaste dagarna har vi inte gjort så mkt,njutit av dom sista lediga dagarna på sommarlovet. Jag har förvisso bytt rum oxå, bytte mitt och pojkarnas.  Jag tog tillbaks mitt stora med balkong efter balkong incedenten ochdom fick mitt rätt lilla men alldeles lagoma rum. Dom har ju så mkt leksaker å ändå så var det inte länge sedan jag rensade ordentligt i deras rum. Iaf så kommer dom ju till hösten eller vintern vara hos sin pappa varannan vecka så dåkommer dom inte ha samma behov av att ha ett stort rum anser jag åså har jag ju insett att för att minska på min stress så var det en bra ide att flytta ut dom från ett rum med balkong.


Inga större hyss gjorda den här veckan, inte vad jag vet om iaf så ngt kanske dom har lärt sig iaf.
Imorse hade dom målat medn agellack men dom hade iaf hållt sig på sina fötter, sågår det när mamman inte pallar att gå upp fem på morgonen då honhar sömnproblem. Men lite nagellack är väl inget motför hur det hade kunnat varit.

Idag har min mamma varit här en sväng och hälsat på, hon stannade över två timamr och det har nog aldrig hänt tidigare sen jag flyttade hemmifrån. Kul och jag hoppas hon kommer tillbaks.
Hennes egentliga ärende var att hjälpa nathalie med lite teori för moppe kortet. Eftersom nathalie hade svårt med svenskan i sexan och lärarna var lite schalur på om även hon har dyseleksi så finns mina misstankar där trots att det går rätt bra enligt henne och enligt hennes lärare. Men jag märker ju att hon har väldigt svårt att strukturera sin svenska och svårt att ta in vad hon läser. Ska ta upp det med hennes svenska lärare så hon får ha lite uppsikt över det, men huvudsaken är att nathalie tycker det går bra och att hon klarar av ämnena.
Jag har alltid älskat språk och har läst extra kurser med svenska bara för att jag är intreserad, älskar ju även att läsa böcker så jag vet inte vart dyseleksin kommer ifrån men det kanske inte bara är ärftlighet eller???

Tidigt imorse var jag ner på apoteket, tidigt å tidigt men tidigt för att vara sommarlov och tidigt för oss............nio.  Hämtade mediciner till mina kids och till mig själv. Älskar när högkostnads nivån är 100% och medicinen är gratis, två uttag så har vi gratis medicin!!!! Tyvärr går den snart ut igen men men..................nothing last forever!!!!!

Exet va hit och träffade barnen lite och lagade god mat oxå, hoppas att det alltid kommer att fungera så bra mellan oss. Vi har en stark relation och jag ser han som en

av mina bästa vänner, vi pratar om allt ! Hoppas att hans framtida kvinnor/kvinna oxå kommer att acceptera det så som det är. Hon/han/ hen är såklart lika välkommen hit som han är.

Imorgon är det fredag och då blir det fredasmys har kidsen bestämt, å så blir det!!!
Dags att veckohandla, suuuuck!

Lördag ska vi iväg till min pappa, äta umgås och fira cerine och min ena systers barn som oxå fyllt år nyligen. Ser fram emot att komma dit och låta barnen springa på den gräsmatta som jagen gång i tiden sprang på som en galning.
Söndag är det tvätt som gäller och fix inför skolstarten.












My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar