Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

söndag 27 december 2020

Men tjenare

 
men nu jäklar har annso fixat sig en ny dator att sitta och blogga vid så nu ska det nog ordning på torpet igen. Asså jag vet ju att mkt hänt sen jag började blogg för en massa år sedan och idag ska det helst vara vloggar instagram eller tuben men jag älskar ju att skriva och skriva av mig så jg fortsätter här. Jag vill ju att mina barn ska kunna läsa när dom är stora och att man ska kunna ladda upp bilder osv. osv. 
 
Senast jag skrev här var efter mitt insjuknande i corona, jag är ännu inte helt återställd. Min lukt och smak är helt fucked fortfarande. Jag är extremt trött, jag tappar hår i massor och håret går av bla.
varje gång jag får huvudvärk är jag livrädd att deet ska vara corona igen men än så länge har jag klarat mig. Så snälla ni, håll avstånd, sprita och tvätta händer, gå inte ut i onödan. Ja jag vet att livet i karantän och socialdistansiering suger röv, belive me I know men ju mer vi anstränger oss nu desto fortare kan vi sakta återgå till det normala igen. Den här sociala distansieringen tär på mig en hel del oxå, jag är enb social person av mig och behöver människor omkring mig iband men man f¨år härda ut och använda facetime m.m. 
 
Så sen i maj har mkt hänt och kärlekslivet har gått upp å ner och av och på som det mesta annat. 
Jag är idag nybliven singel och trivs med det, kommer dröja en evighet innan jag släpper in en man i mitt och barnens liv igen. Alltid i tidigare uppbrott har jag stängt av och gått vidare för att slippa känna, den här gången har  jag inte gjort det och tänker inte göra det heller, vet inte ens om det skulle gå även om jag hade velat. Den där mannen hade verkligen hela mitt hjärta men till slut så blev det som det blev ändå. Jag skulle kunna sitta och skriva massa saker om det här och kasta skit osv men jag kommer inte göra det för trots allt så  älskade jag honom och bryr mig fortfarande (fast jag vet att jag inte borde )om honom. Jag hoppas bara att han får ett bra liv och önskar honom all lycka. Min lycka finns tyvärr inte med honom. 
  
Vad har mer hänt under tiden jag varit frånvarande då??
Jaaadu, jag vet inte faktiskt. Barnen har fyllt år och så även jag, vi va på en del små semestrar i somras. Vi åkte bla. till sthlm ett gäng under några dagar men det blev mest kaos det oxå men förutom det så var resan bra. Vi tog en dag på furuvik som ligger nära, Jag och stor tjejerna va i sthlm utan små syskonen.
Vi har varit mkt hemma som alla andra det här året och det har vart skönt det oxå men det sög ju att måsta ställa in våra bokade spanien  resor i mars och maj. Fan va vi ska ta igen allt när det här är över. Jag har redan planer på när å vart vi ska under året. 
Det har dock blivit en hel denl fest emellan corona perioderna. 
 
 Julen 2020 då:
Ja vi har ju som tradition att spela bingolotto på uppesittarkvällen och det gjorde vi även i år, beställde käk, åt massa gosaker och drack gott. Vinsten på våra 5 lotter blev NOLL men är inte det som är det viktiga jue. Det va super mysigt men med tanke på allt som hänt med coronan, att jag är helt känslomässigt förstörd och utebliven julkänsla så vet jag att nästa år kommer bli en bättte jul. 
Julafton böjade vi med frukost, eller alla utom jag som har svårt att äta och sitta still just nu. Men dom andra hade en trevlig julfrulle även om jag inte medverkade och sprang runt med min dammtrasa och dammade ist.  Tomten hade lämnat ett brev då han inte hann var kvar tills barnen vaknade men han hade tack o lov lämnat några paket som banrnen öppnade. Sen tog vi det chill och öppnade julklappar från morfar (barnens morfar) och bara myste på, vi var väldigt tveksamma till att åka till "resten" av släkten men då jag ändå kände att det inte spelar ngn roll för vi träffar alla dom i stort sett varje dag ändå så åkte vi dit och det ångrar vi inte för det var super mysigt och vi hade en trevlig stund innan vi åkte hem och öppnade paket. Jag städade och Cerine och hennes kille kenny va så snäll och tog ut alla kartonger och skräp när dom va ut och rökte, tänk hur mkt en sån sak kan göra liksom. Barnen lekte och njöt av både godis och sina julklappar  och till slut så landade även jag i soffan med en välförtjänt cider. 
Juldagen vilket va igår så va vi mest hemma. Jag städade undan det mesta av julen, bara granen och advents ljusstakarna i vardagsrummet kvar å dom åker nog imorgon så
Vi fick besök av emil och mixon, som barnen hade längtat efter att få visa emil alla julklappar.  Han hade med sig julklappar och fick en liten julklapp avv barnen. skjutsade hem mixon, emil o jag åkte till delsbo och hälsade på en vän där ett tag innan jag blev trött och lämnadee dom för att åka hem till sängen. 
Annandagen som va idag eller nu har klockan slagit tolv med råge men oja ni fattar då tog jag med mig vincent loui och nathalie till sundsvall, nathalie behövde en grej och jag behövde springa in och köpa en rullgardin till pojkarnas rum för deras persienn var trasig och dom vaknade av ljuset. Va först väldigt lite folk där men då va vi där när dom öppnade oxå. 10 stod vi på låset för att undvika övrigt folk. När det gått en liten stund så blev det istället för mkt folk överallt så vi drog hem ganska kvikt. Vi bar hela bunten mask och höll såklart avstånd och om möjligt över konsumerade vi ännu mer handsprit än innnan. När vi kom hem kom barnens pappa jonas hit och hjälpte oss skruva upp lite saker. 
Nu ikväll så somande jag på soffan när ja och barnen kollade film och vaknaade en timme senare pigg såklart, men nu är jag trött igen och klockan är halv ett, barnen verkar dock ine vara ett dugg trötta för dom röjer i sitt rum för fulla muggar men äre jul så äre så dom får vara uppe lite till (mamman hopppas på att dom ska sova länge)
Nu gott folk och fä ska annso göra kväll för att vara pigg imorgon, tänkte åka ut och åka  madrass med barnen nånstans för sen ååker dom till sin pappa en vecka.

Enjoy!!!!

 
 
 
 
 
My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar