Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

söndag 26 maj 2013

Sumering och griniga barn

Åsså var helgen slut och man sitter här och ska summera helgen.

Fredag bestod av lek och stoj här hemma och sen en sväng till lekparken med kidsen. Fika var med men vi var där en liten stund bara, så jäkla krångligt det här med kläder just nu. Ena sekunden steker solen och i nästa är det fan svinkallt igen.

Jag borde verkligen inte sitta och skriva vad vi har gjort dagar tillbaks då jag knappt kommer ihåg vad vi gjort idag.
Men iaf så var vi iväg på loppisen som var på kajen här i stan.  Över 200 bord så det var helt galet stort men mest skit måste jag säga. Nästa år ska jag oxå stå där och bli av med allt man inte vill ha eller använder längre.
Köpte iaf en Mac (från bilar/cars) lastbil med inbygd bilbana m.m. för 40 spänn.  Ett my little pony slott till filippa för en peng och kulor till nathalie och cerine.
Filippa såg ett stort barbie hus hon ville ha men vi sa nej, ångrade oss efter en timme med en gallskrikande filippa hemma så jag gick tillbaks för att köpa det men då hade dom åkt. TYPISKT.
La ut en efterlysning på facebook så nu har ägaren hittats och vi ska träffas här i veckan. Tack finaste Madde!!

Grillade och hade besök av svärmor som tog med sig filippa och vincent till lekparken.
Målade säng medans J och nathalie va iväg på hans jobb och jobbade lite. Barnen älskar att vara på J:s jobb. Undra varför ???

Idag vaknade jag av att alla kom in i ett sjungande tåg, va e de för en dag e de en vanlig dag ne de e ingen vanlig dag för det är mammas dag idag hurra hurra hurra..............................Alltså den där sången........SUCK!!!
Fick en bulle och en ny mobil av mina älskade barn.  Mobilen var dock inte här idag utan ev imorgon eller på tisdag.
Jag har målat och sen tog jag med mig resten av familjen till lekparken.
Efter nån timme med "aj aj", näe fy loui inte stoppa grus i munnen", loui men usch inte äta gräs", "Hjjjjjjääääällllpppp J................. Loui äter mask". Nu är friden verkligen över i huset då den här lilla krabaten tar sig fram och klättrar på allt.  Det var lungt så länge det varade!!!
Vincent är i åldern då han älltid ska göra samma saker som filippa och helst skulle han nog vilja sitta fast på hennes rygg eller nåt så han alltid var med henne oxå. Idag sprang hon ifrån honom när vi skulle hem från lekparken och  han tjöt som en gris och gick och surade i ett dike.  Min lilla fina prins. Längtar tills dagis börjar så han blir en egen individ igen, just nu är han som ett bihang för filippa och jag förstår henne faktiskt.

  Gick upp och målade igen så nu ska sängen väl ändå vara klar under den här veckan.  Har ju gått rätt fort ändå, vi tänkte att vi börjar i tid (innan barnen ska byta rum) så vi har gott om tid på oss så vi slipper stressa men jag har ju varit däruppe varje kväll hittills.
 Bara fotänden kvar nu men den ska ju tas på båda sidor och man kan inte måla båda samtidigt.


Nu sitter jag i soffan och mår fläskigt illa, lugn lugn säg inget! NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!!!   Appropå det så frågade min kära (just då mindre kära) om jag var gravid, fuck verkligen dags att börja göra något åt det här va!!!??
Imorgon ska jag iaf äta bättre, påminn mig gärna när jag sitter där med fingrarna i chips påsen (GÄRNA INNAN JAG  HUNNIT STOPPA I MIG NÅGRA CHIPS)


 Just nu är mannen på jobb som vanligt och peppar peppar barnen sover allihopa samtidigt. Kors i taket, annars brukar alltid någon vara vaken. Tror dom går på schema ibland.

Jag ska färga håret och duscha sen hoppa i säng.

Imorgon ska jag iväg på en intervju och sen på magnetröntgen av hälsenan så imorgon är det till att vara fit for fight


bye bye sweet heartsMy Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar