Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

onsdag 26 juli 2017

juli

Ja vad hade juli att erbjuda då?
Jag var ju barnledig från dom små kidsen en del i början av juli och var ute på ibland. Mina stora tjejer klarar sig själva mestadels så dom är det inga problem med, jo att man inte kan lämna dom ensamma själva hemma tillsamans men annars såklarar dom sig rätt bra. Dom tycker bara att mamma är så "krinch" ändå så dom vill ju inte vara med mamsen så mkt som man ibland önskar.

Vi hade några härliga sommarkvällar dåvi spelade kort och myste på tillsamans men annars så har man knappt sett röken av dom stora.

Nathlie åkte ner på gothia cup och spelade fotboll och tanken var att vi skulle följa med men det blevså att det inte gick när vi väl skulle iväg så vi fick roa oss hemma ist.


Vi var några stycken som spelade kubboch utomhus yatzy en kväll och det var så lungt och skönt.

Var även iväg på delsbo stämman och myste på  i gräset och lyssnade på dragspelsmusik, fioler och andra härliga instrument.

En onsdag kväll drog vi iväg till delsbo på  "kul på vallen", vi var ett gäng så det var trevligt. "kul på vallen" grundar sig på att man ska dricka öl, umgås och lyssna på musik, den gången vi var där så va det nordman som var där som hemlig gäst. Varje onsdag under juli månad håller det på och varje gång är det hemliga gäster som spelar och förskönar kvällen.Torsdagen efter så var man lagomt mör och vad är inte bättre än att gå på bio när man är lite halv seg, en av mina favorit filmer, Apornas planet.

Även att jag råkade göra illa min tummen då jag var lite för berusad. Fråga inte vad jag gjorde för det får ni aldrig veta men jag trodde att jag var sjutton ist för 36 och skulle leka med en bom. Haha ja ja så kan det gå. 
orkade dock bar ha gipset i ett dygn innan jag klippte upp det. Idag är tummen rätt okej och jag kan röra den och får sällan ont iden men när jag belastar den för mkt så kommer det lite smärta men den går över så fort jag inte belastar den. 


Drog iväg på bjuråkers stämman oxå men det var typ katastrof, sämsta året ever enligt mig. Dåligt med musikanter och dåligt väder och .........ja allt var bara skit.
Vi knatade iväg till kyrkogården i bjuråker ist och där besökte vi Erik "ighas " grav och sen letade jag upp nathalie och cerines farfars grav. 

Sen dess så har inte så mkt hänt eller gjorts. 

Den 19:e fyllde Emil år och vi firade han.  Samlade ihop ett gäng och åkte iväg och åkte gokart och hade skoj men eftersom jag tappade min lur i asfalten så har jag bara en skit kamera på mobilen jag har nu så bilder saknas tyvärr men ska kolla upp oom jag kanske har några på messenger. 


Igår fyllde Nathalie 25 så va ut och firade henne genom att käka på texas med ett hel skara folk. Trevligt och god mat. Bilder från det kommer oxå senare.

Idag började inte dagen så himla bra, barnen hade smygit medans jag låg och drog mig isängen och hade kastat ut massa leksaker från balkonge, från sjunde våningen!!!!
Det var bobby bilar, leksaker, kuddar m.m. så idag har dom fått skäll och även fått deras första utegångs förbud. Hade ngn gått nedanför så hade dom väl tvätdött. Näe sånt beteende uppskattas mindre och dom ska veta att dom gjort fel. 
Vad hade ni gjort för att få dom att förstå att deras handling var fel???
Det hjälper ju inte med att säga det till dom för mina små barn har glömt bort det inom ett dygn ändå.

My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar