Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 7 juni 2010

Gomidda´

Go midda´  alla gooa å glada läsare!!!
Nu har vi vaknat, skjutsat Nathalie på skolan och badat lilla Vincent.
Cerine sover fortfarande och även att Vincent har somnat om igen.  Filippa vaken men hon ville titta på Bröderna Lejonhjärta så hon sitter i soffan å myser med IggelPiggel.
Min älskling sitter och lägger in en projektor på tradera som vi aldrig använder med tillhörande filmduk.

Idag ska vi ta tag i städningen tror ja men ingen av oss har ngn större lust så vi får se.
Mormor skulle hämta Nathalie och Cerine senare idag och åka in till stan och shoppa lite.  Vet inte vad dom bestämt men Cerien skulle iallafall handla strumpor och det var väldigt viktigt att det var korta strumpor.

Nathalie var så gullig i morse.  Hon kom ut och sa att det var slut på batteri i hennes Mp3 så hon hade stoppat den på laddning sa hon.............!!!!  Haha vilken gullig unge eller trött unge kanske man ska säga.  Hon hade stoppat in hörlurarna till Mp3 i hennes bärbara DVD och på så sätt laddat sin Mp3.   Ja jag vet inte vart hon får allt ifrån men hon måste ju ha varit trött gumman min eftersom hon vet att det inte funkar så........................Ungar ungar dom är bra goooo!!!!

Fyra dagar innan min stora tjej tar examen.   Åh vad jag längtar tills alla har sommarlov så man slipper hålla på å väcka och bråka med dom varje morgon.  Skönt för barnen framför allt som får sova hur länge dom vill, vara vakna så länge dom vill och slippa passa massa tider hela tiden.

På fredag eller söndag kommer Nettan och förhoppningsvis Nimili hit.  På söndag har Nathalie fotbolls cup och en massa andra saker kommer fylla våran vecka.

Nu ska vi hitta på ngt.


With Love: My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar