Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 8 september 2016

Sjuk sjuk sjuk

Asså är det inte helt jävla typiskt att när man ska bli barnledig så kommer förkylningen som ett brev på posten. visserligen inte alltför konstigt då jag vabbat hela veckan för både Vincent 0 loui men det hindrar inte mig från att vara bitter å inte heller för att slå klackarna i taket heller för den delen. så marknan å Olles here we come........!!!!
Ska ta med mig Filippa Vincent å Loui antingen imorgon kväll eller på söndag tänkte jag, just nu lutar det åt att det blir på söndag eftermiddag så jag orkar med att hantera tre rabiata små skitar som skriker efter tre olika karuseeller å springer åt olika håll men under har ju skett förr så kanske vaknar imorgon å inte känner ett dugg av någon förkylning (tyst å sluta tänk "haha ja tror du det eller ").
Har massa Bilder från dagen då jag och loui va å hälsade på på jobbet och sedan va ner på stan för att uträtta massa måsten å hängde med Angelica å Gamogi men orkar inte överföra bilderna just nu och den här appen suger ju nuförtiden så man inte kan överföra bilder till inläggen........kanske man skulle fundera på att byta portal.

Jaja hörs senare eller oxå imorgon.
Ha en trevlig kväll så länge
puss.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar