Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

onsdag 18 oktober 2017

Onsdag i hudik


Onsdag och halva veckan har redan gått, skönt för i helgen ska jag sova sova och sova lite till. Nä men ska iaf sova tills jag vaknar själv både lördag och söndag sen har jag inga mer planer, inte än iaf. Den här kärringen är helt jävla slut för tillfället.
Skulle vilja gå på Lars winnerbäcks film på bio men vet inte ens om det fortfarande visas.

Men än så länge är det bara onsdag. Vaknade i tid idag, ja vist är det helt knasigt. Barnen hann kolla tv, äta toast, klä på sig i lugn å ro och jag hann dammsuga och damma innan jag gick å lämnade Loui på dagis.
Idag var en bra dag för loui tror jag för han gjorde inga motstånd när jag sa att vi skulle gå på dagis och inte heller hade han svårt för att lämna mig när jag skulle gå, han sprang in och satte upp son bild på tavlan och sen iväg till morgonsamlingen som redan hade börjat med sång och frukt.

Jag knatade ner på apoteket och skulle hämta medicin till Cerine då hon fick ny igår från Bup. Dom hade inte på stora apoteket utan dom hade på ett annat apotket i närheten men innan jag hann dit så hade jag glömt bort det så jag kom hem utan medicin till henne, tur jag ska ner på stan en gång till idag. Är ni oxå såhär glömsk???

Nu är klockan tjugo i tolv och jag har tvättat tre maskiner tvätt, gjort rent speglar och skrivit ner vad jag måste komma ihåg att uträtta nere på stan idag.
Tänt en rökelse och njuter av skön musik innan jag ska ner och föreviga Erik och Anders namn på min arm.
Nathalie ska sköta tvätten sen då jag är borta för fösrsta gången ever. Hon ska ju endast hänga tvätten och stoppa in saker i torktumlaren så det kommer nog gå kanon.

Hämta Loui senare på dagis och handla lite saker som fattades till maten idag. Jonas kommer in och ska följa med filippa på fiolen ikväll för jag har föräldramöte med Cerines lag ungefär samtidigt å sen ska jag ta ett långt bad för att mjuka upp min kropp och för att mitt inre ska få lite sinnesro.

Nu blir det lite mat

My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar