Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 8 november 2018

November so far

Pumpor blev det såklart, tre stycken snygga pumpor till halloween. Grejen va den att jag hade helt missat lektionen om vad som händer om Man har pumporna inne ist för ute, framför allt då jag har typ 200 grader inne. Men för er som inte vet så kan jag berätta att dom möglar ruttnar och blir en allmän kladdig hög.
Jag tyckte den ena såg lite ihop sjunken ut så tänkte att jag måste ju kolla på den. Jorå alldeles mjuk och äcklig, hämtade en påse att kasta ner alla tre i. Tog upp den första och hela botten lossnade och blev en stor hög av sörja som inte luktade så gott. Hände med både första andra och tredje så till nästa år så håller vi pumporna ute på balkongen. Lukten har precis lämnat oss och mamma står kvar med ett minne jag sent kommer glömma, asså den där lukten. Blandning av möglig frukt och lik......nä fyfan de va ingen höjdare direkt.

Vi provade mildas nya smidiga färdig gjorda muffins det i påse.
Den va super enkel att använda, bara hälla direkt i formen/ Formarna och sen in i ugnen. Sånt gillar jag, lite kladd, går fort och smakade gott. Vi gjorde dock en frosting då jag kände att det inte ens kändes som att baka när det va så enkelt så det blev rosa frosting efter pojkarnas önskemål åså fick dom garnera med olika strössel. Mer såna enkla lösningar åt folket 🙏 whoop whoop

Jag fick blommor bortskämd som jag är. Vet inte varför jag har sån tur med att få blommor jämt, antingen är jag en sån underbar människa att jag förtjänar blommor titt som tätt eller oxå råkar det vara så att karln är dökär i mig och jag helt enkelt har tur.  Jag tror mer på det första såklart, hahaha......näerå Emil är snällaste som finns🙏

Cerine och emil VA iväg och var piercing modeller och fick några hål i kroppen var. Dom kom hem som två durkslag nästan. Va smycken överallt tyckte jag men va gör man inte för att ställa upp på sina syskon eller vad säger du Emil?
Cerine behöll sina men Emil tog bort alla utom en piercing..

Nu äntligen är jag ikapp med det gångna året och jag kan börja blogga normalt. Ett inlägg när jag könner för det liksom. Blir mer djup och känsla så.

Barnen är i skolan och det är torsdag. Jag somnade ju så sent så jag ska nog vila innan dom kommer hem sen för att orka med resten av dagen.  Jag älskar hösten i mycket men en sak jag inte tror någon gillar är magsjukan, lössen, masken, förkylningsrna eller influensan som.kommer som ett brev på posten precis sådär lagomt tills man tror att man klarat sig och firar med pompa och ståt. Peppar peppar så har vi klarat oss från allt än så länge men stormen är långt ifrån över. Jag låter barnen vara hemma om jag vet att ngn är magsjuk i klassen. Jag ser till att barnen tvättar händer och sprutar extra mkt och jag avlusar och sprayar i förebyggande lusmedel i allas hår. Har även tvingat barnen att tvätta håret med lus schampo men det va en gång då jag fick reda på att en av stor tjejerna kompis som sovit här hade löss......gaaaah sånt blir jag galen på.

Blir ni höst deppig ?
Jag blir det tror jag, svårt att veta om det beror på hösten eller bipolär liksom men blir iaf lite nere varje höst å främst i oktober och början av november. Men jag vet att det går över så det är bara att försöka finna redskap så man lättare kan rida ut stormen.
Jag har lättare att fokusera framåt om Jag har planer och om jag har ngt att se fram emot. Nu är julen det jag längtar efter. Jag älskar julen och allt som hör julen till. Att få ge barnen en sån bra jul som möjligt är ett mål och att få.mysa och bara ha det gött. Dricka glögg, baka, lyssna på julmusik och njuta av livet 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar