Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 28 november 2011

Kaotiskt Igen Dårå!!!!!

Skulle vilja ha mera tid över för allt möjligt men men så är det väl alltid antar ja!!!
Har jobbat jobbat å jobbat den senaste tiden...................näe nu överdrev ja kraftigt. Har varit sjukskriven å varit hemma i några dagar men annars består dagarna utav jobb. Lite träning (då jag fortf. känner av mina lilla infektion jag drog på mig), kvällarna består mest av att vara med kidsen å göra alla jäkla hemma syslor som kan ta knäcken på vilken som helst.
Tråkigt tråkigt....................Tristress å mer tistress.........Blä för varda å en massa tråkiga saker.

Dagen har tillbringats på jobbet.  Vaknade förresten lite väl sent idag. Hade råkat stängt av ljudet på nallen så jag hade typ 20sms och 30 missade samtal............ILLA!!! Vaknade iaf åtta, barnen börjar plugget tjugo över åtta, Lena skulle komma kvart över åtta å hämta mig/oss. Tror ni det utbröt ett litet kaos här hemma då???
Nathalie som springer runt och skäller på mig för att jag har försovit mig istället för att göra det hon borde göra typ klä på sig, borsta tänder, käka, borsta håret m.m. 
Cerine som är segast i världen på morgonen låg kvar i sängen tills ..............ja jag vet inte när men jag hade iaf hunnit bli riktigt less på att hon aldrig klev upp.
Filippa fick order av mig att gå å klä på sig kläder, hon la sig i sängen igen å sov.
Asså allt detta och mkt mer utspelade sig under en kvart.
Kvart över åtta var vi klar och då hade alla barn fått på sig kläder, filippa hade ätit frukost, jag hade kläder å hunnit med att dra  på mig lite smink oxå.
Vincent hade fått ny  blöja. Jag hade bäddat alla sängar och även hunnit med att fixa med saker som skulle med både på dagis å på jobbet.
Skickat iväg Nathalie och Cerine på skolan.
Var helt färdig när vi kom på dagis.  Tur att dom på dagis inte hade hunnit ätit frukost färdigt, vincent fick äta på dagis idag han, så kan det gå!!!!
Men imorgon ska jag fan inte sova över har jag bestämt så ikväll blir det natta före klockan två som varit det vanliga den senaste tiden.
Även att jag hann med ett litet aerobics pass ikväll....................bra för mig!!!


Men imorgon ska vi ner på Birsta som egentligen skulle ha varit idag men vi ställde in och bytte dag till imöra istället.
Ska inte ha så mkt.  Nåt skoställ, lämpor å lite annat småkrafs men kul ändå ju.

Asså vilket underbart jobb jag har, vi åker på äventyrsbad, shoppingresor, kryssningar......................ja finns ju en massa mindre roliga dagar däremellan oxå men jag ska ju defenetivt inte klaga.
Alla jobb har sina för/nackdelar ju.  Sen så jobbar jag ju bara 50% just nu så jag får tid över för projekt med hemmet, andras inredningar å lite festligheter och familjen.  Precis som det ska vara!!!

På onsdag ska jag ner till Sthlm för en snabbvisit.  Får se om jag hittar nå fina julklappar oxå . Nice nice!!!!
Torsdag har jag för mig att jag har en massa möten å sånt inbokat.
Fredag blir det jobb å möten,  mys å en bra film med kidsen.  Ska försöka hinna med att slänga in några
zumba pass i veckan här men frågan är bara vart????
Aja får väl ta å zumba på nätterna snart.............Fast då blir nog inte grannarna (som för övrigt är världens bäästa grannar) inte så glada då dom har sovrummet under vårt vardagsrum.

Haha Krille hade tydligen märkt att vi hade suround (?) när vi kollade på bilar 2 härrom dagen.  Stackars grannar!!!!
Även att han räddade smörgåstårtan ikväll då vi hade slut på majonäs.....................hmmm hur fan kan man glömma å köpa de liksom??!!!
Tack till dig å Nicolina. Ni är bäst!!!

Näe nu blir det att försjunka sig in i en bok, läser just nu "I de lugnaste vatten"  som är en av tre lr fyra böcker som handlar om mord.............ja det gamla vanliga kommisarie köret.  Däremot så undrar jag hur jag alltid lyckas med att läsa sista boken först i en serie...............måste vara nå fel på mig som inte tar reda på sånt innan lr gör ni oxå så????

Nä sängen var de ja.....................
My Life, My Passion & My Fashion

1 kommentar: