Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 4 mars 2013

Hopp hopp hopp

Idag tog jag med mig mina kära barn och min mamma på hoppkuddeland. Ja ni vet, en massa hoppkuddar i olika storlek med rutschkana i olika former och vinklar typ. Detta företag reser runt i olika städer på sportlovet. Vi har haft dom här i Hudiksvall så länge jag kan minnas på vårat sportlov.
Barnen glad =mamma glad!

Promenad dit och det va så underbart skönt, hem inte alls så skönt och inte ett dugg underbart. Filippa drog före i vanlig ordning. Nathalie och cerine åkte med mormor. Jag Vincent och Loui gick. Vincent var trött, frusen, hungrig och less. Ingen bra kombo kan ja säga. Usch tror det tog en halv timme hem som egentligen tar tio minuter.  Aaaa unge! Gjorde allt förutom gå framåt. Lekte med pinnar, hoppade på isen på vattenpölar så den sprack och han blev blöt, lekte i snön och vägrade gå om jag så bara var en meter framför honom. Nja roligare promenad har vi haft men hem kom vi iaf.

Hemma gick jag igenom kassarna från dagis i näsviken som mamma hämtat till oss. Massa regnkläder och Filippas gympa dojjor, dock inga stövlar så såna måste inhandlas sen. Finaste bilderna på både Filippa och Vincent  fick vi oxå med. Usch va jag kommer sakna det dagiset. Personalen och barnen föräldrarna å allt.

Näe nu ska jag ha en date med John blund.

Å by thé way så såg jag att min kära vän Joel blivit Sveriges stiligaste man 2013.  Naturligtvis många grattis till dig vännen!

Sweet . . . . . På er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar