Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 17 december 2012

Inredningsproblem

Började dagen tidigt, hade läkartid åtta. Har haft ont i hälsenan i snart tre månader och har hela tiden tänkt att det ska gå över men det gjorde ju aldrig de.

Fick efter han klämt å känt på foten och hälen veta att det är inflammation och att medicin måste tas till. Ska hämta den senare bara jag kommer ifrån.

Om den nu inte hjälper men det hoppas jag att den gör så kunde det vara så illa att en operation måsta till.  WHAT . . . .den där doktorn viste nog inte att han pratade med människan som har mest. Operations skräck i hela världen. Går det inte över så måste ja väl låta dom operera men det tar emot att ens tänka tanken.


Har iaf inredningsproblem i Filippas rum, det är stort och har efter Vincent flyttade till eget rum blivit tomt, kalt och tråkigt.

Måste göra något åt saken efter jul när j är hemma och kan hjälpa till.

Ska hänga upp nåt slags tyg i taket så blir det automatiskt lite mindre och mysigare. Nåt snyggt att ha på väggen vore inte heller helt fel men måste bara komma på vad.

Barnens rum (Filippa och Vincents) är krångliga då dom fortfarande kan få för sig att måla på väggen och möbler m.m. Vågar inte tapetsera som jag vill än och vågar inte göra det som jag skulle vilja att det såg ut riktigt än.


Nathalie och cerines rum är rätt bra nu, lr det duger. Huvudsaken är att dom tycker om det och trivs och att dom har det dom behöver och använder.

Har kommit i en inredningssvacka skulle man kunna säga. Det är liksom inte lika viktigt just nu. Antar att det där har att göra med sitt eget välbefinnande. När jag mår bra i övrigt så spelar det ingen roll hur hemmet ser ut å när jag mår lite sämre så lägger jag fokus på hemmet för att trivas. Ja bara en teori men den kan stämma.


Näe men nu ska jag leta korgar till Vincents garderob på cyberSpace :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 kommentar:

  1. Hej! Va mysigt det ser ut!
    Oj, kommer inte alls ihåg var vardagsrumsbordet är köpt, det var ca 3-4 år sen vi köpte den :-/

    Hur mår ni annars? Kram!

    SvaraRadera