Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 10 december 2012

Oh my . . . . Va jag är impulsiv och dessvärre drar jag in min kära man i mina upptåg ibland. Stackarn men å andra sidan så blir det ju aldrig tråkigt med mig som fru:-)

Han säger själv att en anledning till att han aldrig skulle skilja sig är att han aldrig kommer att tröttna för när han nästan tror han känner mig så kommer de nå nytt . . . . Typ . . . . . Ja ni fattar vad jag menar I hope!


Jag kom på igår när vi softade i soffan att vi skulle byta rum åt Vincent och det innebar att flytta våningssängen till Nathalie och cerines rum, skruva ner nathalies säng och ta upp den på vinden, skruva ner och ta in cerines säng till Filippa, ta ner Vincents säng från vinden, flytta in Vincents saker till hans rum, ordna Filippas rum, möblera och fixa i Nathalie och cerines rum. Ja ni kanske fattar å även kanske kan tänka er Jonas stora suck.

Sagt å gjort så började vi å hela dagen förutom lite mys med Loui stackarn som inte fattade ett skvatt.

Blev klar och alla happy.

Ja det är ju faktisk så att jag får ju alltid min vilja igenom på ett eller annat sätt. Bortskämd. . . . . Ja kanske men bra blire å.


Idag är det återigen måndag och mannen på jobbet stora Kidsen i skolan å jag hemma med våra två vildingar och lillplutten.

Dagen ska jag tillägna åt att ta det så lungt som möjligt. Känner även ett otroligt dåligt samvete över att Loui inte fick lika mkt tid igår som han brukar så det ska tas igen.

Jag har tyckt att dom sista veckorna har gått fort och jag hoppas att det fortsätter så i två veckor å sen kan det gå i slowmotion så vi hinner njuta av att ha pappa hemma bland alla måsten.


Jag har iaf insett att jag inte kommer att hinna ner till sthlm som jag tänkte nu i slutet av december.

Ska den här veckan ta ner julgranen som inte blev gjort när jag tänkte göra det.

Sen är det en massa andra saker som göras å hinna med mellan tandläkarbesök, doktorer osv

Nästa vecka blir det bak, julklappar (dock dom sista), "lilla julafton", jullunch, birsta, städning, julklapps inslagning, mys och en massa annat.

Den här veckan får bli lugnet före stormen och det ska ja njuta av i fulla bruk


Näe nu ska jag ta upp Lilleman som vaknat och vill att mamma kommer och tar upp han.


Bye bye


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar