Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 6 december 2012

Sjuk sjuk. Inget för kräsna!

Ja men då var den hälsad då,magsjukan eller vinterkräksjukan. Jag tippar på det sist nämnda då ingen av oss har varit på toaletten.

Igår vid ett tiden då jag låg och läste kom Nathalie in och sa "mamma jag är sjuk, har precis sett till så du får tvätta hela min säng och städa i mitt rum".

Jahopp då vare dags då, fy fan.  Jonas torkade golvet där det värsta var och jag tog hand om sängen och sängkläderna.

Bläääää jag är ju rätt känslig när det gäller sånt där så jag stod där och höll själv på spy men va gör man inte då Kidsen är sjuk.


Hon var uppe en stund innan hon somnade om men hade en hink brevid sängen utifall å de var tur det såg jag imorse.


Tog reda på allt och kollade så ingen av oss andra mådde illa eller hade spytt. Men näe peppar peppar så är det än så länge bara Nathalie som insjuknat.

Har inga förhoppningar alls om att vi andra ska klara oss ifrån att bli smittad men är glad så länge jag kan ta hand om dom andra.

Jonas var hem en stund på lunchen då han bad mig gå på försäkringskassan och flytta över några dagar från Vincent till han. Passade på att gå på hemköp och handlade hem isglass, soppor m.m.  Apoteket för mer handsprit.

Under tiden käkade Jonas lunch hemma med Kidsen.

Han hade tidigare stått på jobbet och mått illa stackarn.


Så dagen idag har hittills gått ut på att städa undan i badrummet från inatt då alla sängkläder hamnade där, tvätta och hållt kräket ifrån oss andra genom att sprita händerna stup i kvarten.


Cerine kommer från skolan snart och hon får fasiken inte gå in i hennes och nathalies rum utan hon får hålla sig i mys/lilla tv rummet under några dagar. Fast å andra sidan så har hon ju sovit i samma rum som Nathalie hela natten så hon är väl redan smittad iaf. Ja hålla sig borta från oss andra får både Nathalie och cerine göra i några dagar.


Passar på att blogga, läsa nyinköpt tidning och bara ta det lungt en stund medans Vincent sover, Loui sover och Filippa leker på sitt rum.


Näe nu ska jag vila i tio minuter innan cerine kommer hem.


Bye bye


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar