Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 15 augusti 2011

Livet som Annso...................

Mysigt när man vaknar och det smattrar mot fönstren, så länge man vet att man inte behöver gå ut vill säga!!!

Helgen har varit kanonbra.  Vi har myst, nathalie har sovit hos ebba, ebba har sovit här, vi har haft fredasmys som vanligt, vi har bakat paj, ätit god mat och igår tog jag mig i kragen och möblerade om i Filippas rum.  Blev finfint.
Barnen börjar verkligen gå både varandra och mig emellanåt på nerverna. Ska bli så otroligt skönt med rutiner och skola igen.
Har även ringt BUP, A-kassan, Läkaren mfl.   Allt kommer nog bli bra med tiden bara det att ingen av oss har ork att ge nån mera tid nu.
Ska försöka hinna med att få in en klipptid till både mig och barnen innan helgen.  Ska även försöka få iväg oss in till stan för att inhandla lite nya skolväskor till barnen innan skolan börjar.
Psyk för mera medecin på torsdag iaf.
Sen nästa vecka är det späckat schema igen som gäller med inskolning på dagis, sjukgymnast, träning m.m. Ja det ska bli skönt med rutiner som sagt.


Min nacke värker som vanligt, barnen bråkar konstant och inget hjälper MEN jag ser framåt och jag ser ljust i den mörka tunneln.  Hoppas verkligen att allt går fort nu bara!!!!!
Jonas är mer än lovligt gullig.  Skriver små söta lappar och han försöker verkligen att få mig att må bra.
Längtar till mitt Stockholm som en tok nu så snart så drar jag/vi igen.

Till veckan ska jag ta tag i bloggandet på allvar igen.  Jag ser bloggen som en dagbok där jag kan skriva om känslor, åsikter, vardagaen, måeende ja allt i stort sett. ventilira mig lite. Det behövs ibland och kan vara kul att kunna gå tillbaks om några år och läsa. Sen så får ni läsa å gilla´t eller helt enkelt skita i´t.

Näe nu ska ja gå å göra nån form av mat till mina barn å ta en alvedon.

Moj moj!!!!!

Ja så ser planerna


My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar