Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

söndag 21 augusti 2011

Äntligen

Åh ni kan aldrig ana hur underbart skönt det är med diskmaskin igen. Asså gud va bekväm vi är som inte ens klarar oss utan nåt så trivialt som en diskmaskin.  Nu är det bara tvättmaskinen som inväntas och den kommer i morgon.  Fan livet leker igen.

Japp idag stod städning på listan. . . . . Tror ni vi har gjort ett endaste dyft som kan liknas städning lr?  Näe om man inte kan kalla när jag var in å röjde i filippas rum för städning.  Fast det är inte städning i mina ögon.  Städning är dammtorka (blöttorka) i alla rum och överallt, dammsugning av alla skrymsler å vrår, skura som avslutning i alla 11 rum.

Men ska iaf försöka bädda nytt i vår säng efter nattens heta bravader. . .  . . . Haha näe här lever vi i celebat näst intill så det där kanske var mer en önskan;-)

Jonas håller på för fullt med att tömma poolen. . . . . Usch snacka om höst tecken. Studsmattan blir kvar ute ett tag till likaså sandlådan som vincent inte ens kunnat leka i då alla färgflagor från huset (som vi skrapat och ska måla) ramlat ner i den.

Skolan börjar imorgon och äntligen rutiner igen.
Barnen tycker såklart inte det är lika kul men ack så otroligt skönt och framför allt viktigt för mig.

Har en stressig dag imorgon och det är så skönt att allt äntligen börjar bli normalt igen.  OM jag nångång ska ha fler barn så är villkoret att pappan tar ut minst hälften av föräldraledigheten. Aldrig mer tänker jag vara hemma så här länge igen utan nästa nåt vuxet socialt liv.  Det sänker ens självkänsla av att vara hemma för länge. . . . . Jag mår bra av att ha mkt att göra och framför allt när jag känner att jag gör nån nytta och får träffa folk.
Så nu blir det inskolning i nån vecka och sen jobb jobb å mera jobb.  Dagis/fritids från sju sju åtta till fyra fem. 

Har ätit gotta som en galning hela helgen då jag har bestämt mig för att avstå från allt vad som heter godis förutom på lördagar från å med imorgon.  Kommer bli pain in the as från början men skam den som ger sig. . . . . .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar