Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 28 januari 2013

Hektisk dag

Åh my lord vilken jobbig dag jag haft idag.
Började med att morgonen blev rätt livad med en överaktiv och minst sagt högljudd liten son-:)
Sen rullade allt på i sakta Mak.
Halv elva kom J hem och skulle ta över Kidsen då Loui hade tid på barnmottagningen för sin allergi.
Kom ut tio i elva, stod utan byxor och utan make då Jonas kom. Byxorna hade han hämtat i tvättstugan och hade med sig när han kom.
Panik då vi var sena som vanligt.
Tänkte att "ja men tio minuter hinner vi ledigt på"  jo men eller hur!  Hade missat att det kommit typ en jävla massa snö för mkt under natten, min tänkta springmarch blev mest ett himla stönande och en å annan svettdroppe innanför bh:n.
Kom iaf upp på mottagningen i tid om än svettig så i tid iaf.
Där vart det vägning och mätning å sen in till läkaren.
Jag berättade om hur allt gått till sen han föddes. Att han hade ammats i några veckor och att jag sedan hade övergått till ersättning. Att han hade haft utslag nästan hela tiden men att dom blev värre å värre men att enligt bvc var allt "normalt", det var ju bara hormonplitor och att han kliade sig det hade jag typ inbillat mig för det trodde dom inte.
Att han hade ont i magen och Skrek typ 24/7 varje dag i fem veckors tid men att bvc hänvisade till minifom droppar och att det berodde på lite Magknip.  Han bara skakade på huvudet och tyckte att det var tur att jag hade lite skinn på näsan och bytte bvc när dom vägrade fatta att det inte var normalt.
Sen tog dom ett så kallat stickprov på armen och han visade ju såklart positivt på mjölk men nu fick dom det dokumenterat. Ska fortsätta med althera som vi gör men kan ge han lite frukt mm. Fick tid om två månader för att ev tillsätta mjölk i maten för att kolla om han reagerar lika mkt då. Tillsätta mjölk i maten ska vi prova med lite titt som tätt tills hans allergi växt bort, kan dock dröja några år.
Sen en tid hos dietisten för hjälp med maten osv.
Ja det här hoppas jag växer bort fort, har inte mage å ge han en banan när dom andra äter glass:-P
Näe men skämt å sido så får det gärna växa bort så allt blir normalt och man slipper vara orolig över honom när han ska käka.

Hem fort då J skulle iväg igen.
Kom hem och hann vara hemma i tio minuter innan kära mamma kom och hämtade upp mig och Kidsen (utom dom stora) för en handling på maxi.
Jag hatar verkligen affärer med Filippa maizmt även Vincent.
Filippa drar iväg som vanligt, man hittar henne bland barbiedockorna och tror att allt är frid å fröjd tills två sekunder senare då hon är borta igen. Peppar peppar så var det faktiskt förstå gången på evigheter som jag inte hörde mitt namn i högtalarna "Mamma annsofie till kassan där dottern Filippa väntar".
Hon drog ett antal gånger men kom alltid tillbaks efter ett tag. Jag varken orkar eller vill springa efter henne eller tvinga henne att gå bredvid mig hela tiden ( jag handlar väl i en timme eller mer) utan hon får väl gå dit hon vill för det mesta för att tvinga henne blir bara värre för både henne och mig.
Iaf så har Vincent börjat utforska världen utan mamma i handen.
Han sprang iväg men kollade hela tiden att han såg mig. Däremot ska han hela tiden ta och känna på allt, han klämde fingret på maxi så jag tror hela HELA affären hörde honom:'(
Väl ute ur butiken med både mat och barn så åkte vi på öb.
Där skulle lilla Vincent promt klämma in sig i en hylla och fastnade med näsan på nåt helt omännskligt sätt. Han blev ledsen såklart och han fick ett litet sår.
stackars min prins fast ibland kan jag tycka att han fan får skylla sig själv då man precis har sagt till han att "gör inte så då kanske du ramlar"men näe oövervinnerliga Vincent ska göra exakt det mamma nyss sa att han inte fick, åsså ligger han där och har ramlat. Usch klart man tycker synd om han men även mitt tålamod tar slut ibland.

Hemma efter en handling så ska skiten packas upp oxå, hatar att packa upp det man handlat. Åh ibland önskar man att man hade hemhjälp med sånt som är tråkigt.

Var hemma halv tre och hade blivit klar med att packa upp allt lagom tills j kom hem tio över fyra! Japp det tog över en ån halv timme att få in allt på sin rätta plats.

När han kom var det bara iväg till nästa ställe, apoteket och hämta ut medicin till Nathalie och ersättning till Loui.
Cerine skulle med för att ha min tillåtelse att ta hål i örat, där uppe i bråsket. Ja så nu har hon hål där oxå. Häromdagen kom dom (Nathalie och cerine ) och frågade om dom fick ta hål i läppen men näe där går gränsen även för mig när dom bara är nio och tio år. Hell no!
Hann inte göra allt som jag skulle så imorgon blir det till att göra resten. Köpa slips till j, hämta Filippas glasögon mm. Men jag väntar nog tills j är hemma från jobbet.

Imorgon ska jag upp hur tidigt som helst då jag måste ha Vincents morgon urin för ett urinprov, han säger han har "ont i noppen" sen iväg och lämna det på analys så han inte har urinvägsinfektion stackarn. Tar gärna det säkra före det osäkra när det gäller Kidsen såklart.

Näe nu somnar jag snart men måste få till en dusch och några blad i bocken först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar