Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

onsdag 23 januari 2013

Införskaffade mig nya blommor till vardagsrummet och Nathalie och cerines rum igår. I förrgår kväll insåg jag att mina favoritblommor hade blivit drabbade av ulllöss. Ull löss uppkommer ibland om blommorna får ojämn vattning.
Direkt fick Jonas höra detta. Fan ska han lägga sig i mina blommor för?
Näe han menar ju bara väl och vill hjälpa till men nu läre jag ju för all framtid få vattna mina älsklingar själv, han fick en liten ond blick där i några sekunder.
Jag hade kastat ut 800 spänn på just vardagsrums blommorna med krukor men nu vågade jag inte köpa några dyra då det finns risk att även dom här nya blommorna får ulllöss, kan nämligen finnas kvar i krukan. Nu har ju jag gått lös med klorin i fönstret och även putsat rutan, diskat krukorna i maskin men för att vara på den säkra sidan så blev det några billiga "test" blommor till att Börja med.
Fönstren var ju så oerhört tomma att jag helt enkelt inte stod ut.
J tyckte att vi kunde vara utan då det endast är för vår egen skull vi har blommor i just det fönstret. Har fönster ovanför en krog så ingen ser hur det ser ut.
Är inte det typiskt för män, att allt ska vara så praktiskt jämt. Enkelt och praktiskt. Inte ett estetiskt intresse alls.

Nåja jag fick ju såklart som jag ville.
Glad igen men ska köpa lite redigare blommor om ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar