Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

lördag 25 maj 2013

Dagarna går fort

Oj oj oj vad helgerna går fort.
 Imorgon är det morsdag och världens bästa mamma ska såklart få höra att hon är guld värd.

Idag har Nathalie varit i sandanrne eller va fan det heter och spelat matcher.  Dom vann givetvis alla matcher. Cerine var i näsviken och lirade matcher och även dom gick med seger i alla matcher. Åh äntligen är fotbolls säsongen här och jag bara älskar alla dessa cuper m.m. Kul för barnen och kul för mig!!!!!
Även hunnit med en snabbis på bakluckeloppisen  på kajen idag. Efter en snabb spurt igenom alla stånd. Blir lätt att man springer förbi allt med två barn som drar åt varsitt håll och även en barnvagn att hålla reda på.
VID VATTNET DESSUTOM, SOM OM DET INTE VAR NOG MED EN MASSA FOLK;SAKER SOM KAN GÅ SÖNDER OCH BILAR. Puh glad att alla kom hem helskinnade och utan att någon av oss hade måsta hoppa i efter något av barnen.

På loppisen hittade Filippa ett barbie hus som kostade 300kr. Hon fick det inte vilket vi ångrade när vi väl kom hem och jag gick tillbaks för att köpa det men då hade dom dragit. Fan oxå!!! Ungen har skrikit bråkat och levt rövare som en tok sedan dess så nu
EFTERLYSER JAG DEN/DOM PERSONERNA SOM STOD PÅ LOPPISEN PÅ KAJEN I HUDIKSVALL. NI SÅLDE ETT STORT BARBIE HUS FÖR 300KR.  JAG MÅSTE FÅ TAG PÅ ER OCH KÖPA HUSET ELLER BARA HÖRA ATT DET ÄR SÅLT SÅ JAG FÅR TYST PÅ UNGEN!!!!
NÅGON SOM VET NÅGON ELLER SOM TROR SIG KANSKE KÄNNA NÅGON SOM KANSKE VET VEM PERSONEN ÄR TVEKA INTE UTAN HÖR AV ER TILL MIG ANTINGEN PÅ MAILEN annso_jonas@hotmail.com ELLER PÅ FACEBOOK.


Nu ikväll efter vi kom hem efter våra upptåg och besök av svärmor m.m. så åkte J på jobb, nathalie följde med honom och spelade trummor under tiden. Själv så hade jag och cerine fullt upp med att måla sängen när dom andra barnen lagt sig.  Sängborden är grundade två gånger och även målade en gång så dom är klara. Idag började vi med säng gaveln. Grundad nu en gång och blir ytterligare en gång imorgon och slutligen ev klar på måndag kväll.  Kommer bli fin, eller jag hoppas den blir fin iaf. Borden blev super och jag är faktiskt riktigt nöjd över beslutet att måla om den. 
Så nu har vi madrasserna på golvet som nån jävla lodis, loui tyckte om det men inte jag. Får jaga bebis hela tiden så han inte ramlar ner och slår sig.

Så imorgn blir det en sväng till forsa och på kvällen/natten måla säng.

Ifreda´s tog jag med mig filippa, vincent  och loui till lekparken efter mötet jag hade.  Mötet gick bra btw!
Fick så otroligt fina kort på loui från lekparken som jag måste visa er men dom är fortfarande i kameran så håll ut.................dom kommer


Grillat till middag idag och guuuuud va gott de är, inte först å defenitivt inte sista gången heller för denna sommar.


Näe nu ska jag hoppa in i en dusch å lugna ner mig så jag inte går ut och flår den tönten som åker runt i raggarbil och spelar på högsta volym och låter allmänt illa av sig. Usch är inte det ännu ett ålderstecken. att man gnäller på ungdomarna som har kul. Nä för fan spela på ni, ni kan väl kanske väcka mina barn oxå, huvudsaken är att ungdommen har kul ju....................hahaha!!!



natti natti


My Life, My Passion & My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar