Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 20 juni 2014

Dags kryssning

Nio det Igår har vi iväg på en dagskryssning till mariehamn. Åkte  från hudik halv tio på morgonen och kom hem halv tolv på natten/kvällen. Vart mkt åka men ack så kul barnen hade det. Dom lekte och sprang runt på barnavdelningen och shoppade i taxfreen. Filippa våran lego fantast köpte en lego friends låda (en av dom få hon inte redan hade)  för 400 och en rulle med lakrisal och en heller kitty mugg med sugrör. Vincent däremot köpte massa godis, leksaker och ett par angry birds brillor som mer va i J:s storlek.
Nathalie och Cerine köpte liiiite godis och resten hudvård och hygien saker såsom VS mist och Bodylotion, bodybuilding shop duschcreme m.m, usch så stora dom börjar bli mina små söta oskyldiga små girls.
Loui fick vara hemma efter att ha insett efter järvzoo turen att han inte skulle palla med buss ToR Kapellskär samma dag så han fick vara hemma med mormor han. Dom hade haft fullt upp med besök av madde och my ( madde är mitt systerbarn och my är hennes lilla flicka) och besök av Lena och Leon ( Lena mon syster fast inte maddes mamma och Leon är lenas barnbarn).
J köpte lite bira inför semestern och jag godis såklart.

Hela rean var bra och kommer definitivt göras om igen snart.
Buffén var kanon och barnen käkade  efterrätt så det stod ut genom öronen på dom.
Mysig dag men liten mkt buss men men den var trevlig den med.

Här kommer lite kort från resan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar