Vi Sex lever i vårt organiserade kaos and We love it!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 3 december 2010

Dagen

Dagen idag har varit både jobbig men ändå lugn på nå konstigt sätt.
Har haft Filippa hemma hela dagen ju och hon har varit på ett av sina värsta humör. 
Hon river i allt, väcker Vincent när han sover, drar ut varenda garderob, slåss och är allmänt jobbig HELA tiden.  Har fått gått runt och passat henne hela dagen i stort sett.  Inte så roligt men det går det med.  Hoppas hon vaknar på bättre humör i morgon.  Hon är säkerligen trött på att vara inne och inte få gå ut och leka i snön.  Har hållt henne inne hela veckan eftersom hennes förkylning inte ger med sig.

Vincent har backat undan däremot och varit lugn och mysig.  Kanske även beror på att han är sjuk han med.
Myst har vi gjort massor idag.

J kom hem tidigare än vanligt för att avlösa mig fortare. Cute!!!
Men eftersom jag inte kan ta det lungt ändå så vart det inte så mkt avlösning kan jag säga.  Å dessutom så börjar han med att sätta sig å skruva med nån jävla addapter på en gång. Men nu funkar den iallafall.
Ringde Försäkringskassan för att höra om dom fått in läkarintyget dom skulle ha.  Det hade dom inte.  Ringde hälsocentralen men det var kört att få tag i läkaren men dom skickade ett medelande att han skulle skriva det där jävla intyget.  Måste ju hinna få cash innan jul ju.  Vore inte helt fel att sticka ner till gävle eller sthlm för att shoppa lite på mellandagsrean om jag orkar förstås.  Har insett att den här "sjukdommen" kan vara lurig,   Man kan vara hur pigg som helst ena dagen för att nästa ligga deckad och ínte ha lust med nåt.  Ja jag hoppas alla ni därute slipper vara med om det för det är f-n inge kul asså.
Känner sig så himla dålig och så trött.
Åt flygande Jacob idag när Nathalie och cerine var på disco efter att ha ätit en massa köttbullar ( dom äter inte flygande jacob).
Plockade undan och la oss i soffan för att kika på Hitta nemo med Filippa.  Tog inte ens fem minuter innan Jonas låg deckad och sov som en stock.  Väckte han dock när barnen kom hem vid åtta.

Nu så sover alla utom Filippa som vet inte vad hon har för energi men vidare normal är det f-n inte.  Den tar ju ALDRIG slut.

Imorgon ska vi mysa massor,  mjuta av god mat, kanske att det blir en snabbis in till stan.  Gå ut på gården för att leka lite med barnen kanske.  Ja en jävligt lugn och skön lördag med andra ord.

Näe nu ska jag kika vidare på Wii spel till barnen i julklapp!!!!
My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar