- Ta ett galler som du lägger ett bakplåtspapper på och häller socker på.
- Sätt på ugnen på 250-270grader.
- Ta ett bakplåtspapper och vik så det blir uppvikta kanter. Häfta gärna så kanterna håller sig uppe. Lägg det på en plåt
- Ta fram alla ingerdienser för visa moment måste gå ganska snabbt.
Innehåll i kakkan:
Exp. 1 är ju att man helt enkelt tar sylt och har i.
exp.2 är min favorit. 200gram smält smör
2ägg gulor
2dl socker
2tsk vanilinsocker
Rör ihop allt och blanda sedan i valfritt mycket kokos.
Kakan:
3ägg
2dl socker
½ dl mjölk
3 dl vetemjöl
2tsk bakpulver
Gör så här:
Vispa ihop ägg och socker poröst.
Blanda mjöl och bakpulver i en bunke.
Rör ner mjölet och bakpulveret med socker/ägg blandningen med en träslev.
Tillsätt sen mjölken och rör om.
Nu kan du även blanda i kakao om du vill ha en choklad rulltårta Ta då ca 2 msk kakao och blanda i.
Häll ut degen på det vikta bakplåtspapperet och jämna ut med en kniv.
Grädda mitt i ugnen i 3 minuter på 250-275 grader.
När kakan är klar och du tagit ut den ur ugnen så:
Stälper du den upp å ner på det sockrade bakplåtspappret.
Häll sedan på det valda innehållet och bred ut med en smörkniv.
Rulla sedan försiktigt ihop den och låt den svalna i bakplåtspappret.
Klar att servera efter den har svalnat färdigt.
With Love: My Life My Passion My Fashion
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar