Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 5 november 2010

Jul Shopping

Bad update, yeh yeh I know.  Men vafan jag har ju ett liv utanför bloggen oxå.   Kan vara lite fullt upp med fyra barn ibland. 
igår var vi in till stan en sväng iallafall.  Hur nice som helst.  Besökte Stellan och fick ny medicin eller inte ny men nera. 
Sen vart det lite shoppingsom vanligt.   Mest julsaker dock.  Gud vad jag shoppar till julen varje år men när den väl kommer så längtar jag bara tills den är slut så allt kan återgå till det normala. Kanske skulle satsa på att shoppa saker hem som man kan ta fram efter jul istället. 
Men iår är det ju lite speciellt oxå för vi ska ju alla vara här hos oss, vilktigt att allt är fint då!!!!

Sen åkte vi hem och barnen lekte,  Isabell var här och hängde med Nathalie.  Cerine drog in till stan med sin kompis Klara för dom skulle göra ett biobesök. 

Vi käkade pannkaka med glass!!! Smarrigt!!!


Idag ska vi in till staden för att lämna av nathalie för då är det hennes tur att göra ett besök på biografen.  Ska möta hennes kompis i stan senare.

Har ätit frulle allesammans!!!  Jonas jobbar som vanligt!!! Åh herre min gud vad skönt det ska bli när det lagt sig på hans jobb.  Vore kul att vakna med sin man för engångsskull.

Nu ska vi göra oss klara så det inte blir panik sen när vi ska iväg.  det lyckas det bli oavsett så kanske men men man kan ju försöka att unvika det så har man gjort det man kan iallafall.

Skriver senare!!!!


My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar