Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 25 november 2010

Lyxfällan

Så nu efter att ha kikat på lyxfällan så mår man mkt bättre igen. Inte för att det går ngn nöd på oss direkt men kan ju inte neka till att det inte märks på kontot när man har betalt räkningar för ett antal tiotusen lappar. 
Och defentivit inte då jag är sjukskriven mitt uppi allt och inte får ut pengar för mer än en halv månad nu.  Jobbigt!!!! 
Men men än finns det hopp.......................haha!!!! Pengar är ju bara pengar juh. Finns faktiskt viktigare saker som hälsan, barnen, kärleken m.m.  Hmmm n börjar jag snart låta som................ja jag vet inte vad men inte som Annso iallafall.  Predikant kanske!!!!
Iallafall så ska jag köpa julklapp till barnen i morgon och det blir skojsigt.  Även att jag är fruktansvärt sugen på en till sak men ni får kanske se imorgon om det blir så eller inte.


Det finns två bloggar som jag följer slaviskt
En är den här  och den andra är den här.
Är en man och en kvinna som är gifta och har barn.  Som vilken familj som helst.  Dom är verkligen inte vilka som helst utan frugan /mamman i familjen Linda har cancer som hon kämpar mot varje dag.  Han som nära anhörig har det minst lika tungt med allt vad det innebär.
Ja jag lider verkligen med hela deras familj.  Läs, sponsra och inspireras av deras vilja, styrka och gråt med deras motgångar. 


Nu är det sova snart som gäller för våran del.  Vincent ligger och drömmer och låter lite så jag kan nog inte somna innan han slutat. Måste kolla så att han andas och så att han inte är rädd i drömmen juh.
Ses imorgon!!!!


My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar