Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

fredag 12 november 2010

Sjukskriven

Nu var det länge sedan jag skev igen.
Har sovit i två dygn nästan oavbrutet medundantag för snabba toabesök och nåt matintag.

Jag är sjuk och var till läkaren idag.  Fick diagnosen att jag hade gått in i väggen.  Så är det!!!
Har kanske haft lite för mkt press och måsten på mig och nu har det slagit tillbaks.
Började förra veckan med att jag fick tryck mot bröstet och svårt att andas.  När det gick över så vart jag helt slut i hela kroppen och kroppen värkte som bara den.
Dom senaste dagarna eller senaste veckan så har jag varit ohärrans trött och har inte ens orkat lämna på dagis.
Jonas har varit hemma nu i två dagar och kommer att vara hemma under min sjukskrivning för att ta hand om barnen.  Jag fick stränga order om att vila och varaa själv mkt.  Göra saker för mig själv och bara ta det lungt.    Hur nu en person som mig med diagnosen ADHD ska kunna ta det lungt...............eller ja det gör ju sig självt när jag är så här. Mina ögon värker som fan och jag kan inget mer än sova för att det ska hjälpa l ite.  Hur mkt jag än sover så är jag fortfarande lika trött.

Var nervös som fan när jag åkte hem från läkaren idag och jag viste att jag skulle berätta för jonas om min sjukskrivning.    Han berättar ju varje dag HUR mkt dom har att göra och att dom ligger efter osv.
Han kunde knappt vara hemma idag när jag skulle in till läkaren.  Förstår honom på ett sätt men han tar ju på sig på tok för ang jobbet.  han måste ju kunna släppa jobbet när han är hemma och inse att han inte har allt ansvar för det där stället.
Men nu efter att det har sjunkit in hur sjuk och trött jag verkligen är så har han fattat att han måste vara hemma,  han är orolig för vad Per ska säga bara.

Men iallafall så undersökt läkaren mig lite och frågade om jag hade opererat bort mina halsmandlar...
- Öh Nej det har jag verkligen inte.
- Okej men dom syns inte íallafall.
Sen så frågade han om jag hade känt några knölar i kroppen som uppkommit den senaste tiden. 
Svarade att jag inte hade det såklart.
Han ville ta prover och underslka saken lite mera så jag fick en tid om 1½ -2 veckor för att ta prover och för uppföljning och undersökning.
Så nu kan man ha cancer oxå.  Men det tror jag verkligen inte men det skulle inte förvåna mig eftersom jag alltid sagt att jag kommer dö i den sjukdommen.
Nåja det visar sig förr eller senare.  Nu fokuserar jag på att komma på benen igen från det som drabbat mig som vi redan vet om.

Så är det så om jag inte skriver lika mkt som förut så beror det på att jag har fullt sjå med att ta mig ut väggen ................haha!!!!
Sover gör jag nog en hel del den närmsta tiden oxå. 
Men lovar att jag ska uppdatera så fort jag har ork.  Får ta igen det när jag blivit piggare och gottgöra er.


Nu ska jag sova en stund till!!!


My Life My Passion My Fashion

2 kommentarer:

 1. Hej. Tråkigt att du mår dåliigt. Hoppas du kommer på fötter snart!

  Måste bara få fråga ang. dina halsmandlar. Mina syns inte heller och jag vet att jag aldrig tagit bort dom. Vad menade läkaren med knölar? Kan man ha cancer för att inte halsmandlarna syns? Hjälp vad rädd jag blir. Är livrädd för det och speciellt nu när min moster snart ska gå bort i cancer då läkarna missat det och hon hade cancer i hela magen.

  Kran på dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!!
  Jag vet inte vad läkaren menade när han sa så om knölarna. Nu i efterhand kan jag tyckaattdet var dumt av honom att säga så för han skrämde verkligen upp mig. Jag vet inte vad han manade ärligt talat men det var så han sa!!!
  Jag ska iväg och göra prover om ett tag och det visar väl sig då!!!
  Oroa dig inte. Gå heller till en läkare eller försök ta reda på det via nätet.
  Kram

  SvaraRadera