Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

måndag 1 november 2010

Till Salu

Satt och kikade på kort vad jag gjorde förett år sedan och upptäkte att det inte har hänt så mkt med hemmet det senaste året.  Saker står på samma ställe som det gjorde då typ. Hmmm vad hände med hon som gick och flyttade runt allt??  Kanske vart för lat helt enkelt eller kan det vara så att den efterlängtade lille pojken kom och tog över all tid.  Ja vem vet???

Det som har hänt hemma är väl att Cerine har flyttat ner sitt rum, Vincent fått hennes och nya soffor och fotölj. 

jag var fruktansvärt less på att vänta på att lilleman skulle komma och då hade jag ändå tio veckor kvar innan BF.......................åsså gick jag över som vanligt............!!!!
Hoppas inte min älskade kusin bhöver göra det för jag vet vilken jävla pina det är och hur stressad man kan bli av det. 
Man vill ju att "den" ska komma när det är tänkt eller helst före men INTE EFTER. Borde vara förbud mot spermier som inte tänker komma ut till världen som bebisar i tid att ta sig in och befrukta ägg.
Tycker ni inte????

Iallafall så hoppas jag att Linda läser det här för jag undrar om du vill ha kläder efter Vincent (om det blir en pojk) eller kläder efter Filippa om det blir en flicka, skickar ner det isåfall när lillan/en har kommit ut!!!???


Sen så har jag lite barnsaker över som jag tänkte sälja om ngn är intreserad


En Barnvakt (använd endast ngn gång) 200kr.Ett bärsele från graco använd ett fåtal ggr.  250kr


En hoppgunga 150kr


En mjuklifr (mörkblå) för 80kr.Spjälskydd till sängen från Laban för 50kr.En babysitter med ljd i separata högtalare och massage funktion för 300kr.En ståbräda till cresentvagnar för 50kr Som jag inte hittade ngn bild på.

 
Pkt pris för allt 1000kr. 
Maila mig på annso_jonas@hotmail.com eller skriv en komentar i detta inlägg om du är intreserad!!!
 
 
 
 
näpp nu ska jag snart kika på Svenska Hollywood fruar,  insåg för ngn dag sedan att jag hade missat första avsnittet.  Får kika om jag hittar det ngnstans.
 
 
My Life My Passion My Fashion
1 kommentar:

  1. Allt i klädväg mottages tacksamt :-)
    Har varit på g att ringa fröken i flera dagar men det är alldeles som att man bara går omkring och stampar, väntar o suckar - men det blir inget vettigt gjort. Läser lite, kollar TV, slocknar en timme eller två, matar fåglarna, dammsuger, diskar...tvättar! Sen var den dagen över och man börjar om efter nästa sömnlösa natt :-P
    Men du fick vårt hemnummer va? Utifall du är bättre på att få fingrarna ur än vad Svamp-Bob Fyrkant är här...


    Kram!

    SvaraRadera