Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 14 oktober 2010

Abstinens

Åh vad jag har hittat mkt julinspiration..................love it!!!
Julen är en underbar högtid tycker jag.  Man får göra mysigt och barnen är förväntansfulla.
Snön å kylan har jag kanske inte alltför mkt för men men den tillhör väl den med!!
Finns väl inget bättre än att vara ute med barnen och åka pulka eller skridskor eller nåt för att komma in till ett varmt hem, tända en brasa och sjunka ner i soffan men en kopp varm choklad och bara vara...........

Så vad har vi gjort idag då som inte har bloggat på hela dagen???
Jo jag har varit i forsa och handlat,  dammat som vanligt, hängt tvätt, lekt med vincent, gjort köttbullar till Filippa m.m 
Herre GuuuuD vad det ska blåsa då!!!
Lider med mina barn som ska GÅ från skolan idag i det här vädret.  Hoppas dom inte blåser bort alltså............ja det är typ risk för det. 
Dom hade stängt öresundsbron hörde jag....................Även att ja har hört att det kommer bli en kall vinter även detta år. 
Förra årets kyla är ingenting motför vad som komma skall det här året säger dom................................ruggigt!!  Fy bubblan!!! Dags att införskaffa sig en massa ved för kakelugnen.
Förra året när det var som kallast vid nyår så dog pannan här.................fick ha minusgrader i några veckor innan det blev ordnat.  Jobbigt!!!
Även att våran ytterdörr ska bytas ut innan kylan och snön kommer.
Taket som gjorde att vi fick en vattenskada inne skulle ha byts men tror ni det har blivit så än...............näpp!!
Vattenskadan inne ska fixas dvs. riva hela väggen i hallen och ev i köket. 
Men men än är inte vintern kommen så det finns ju tid för det än men det börjar på att bli rätt brådskande snart.
Nu är det ju så att jag tänker inte ha halvfärdiga arbeten på gång i jul så det kan dom glömma.  Då får dom nog antingen betala någon annanstans att bo till oss eller oxå så får dom helt enkelt leta nya hyresgäster.
That´s It!!!

Ska ringa nu och påminna dom att komma för att byta ytterdörren m.m

Igår fick jag reda på att min kära Cerine hade varit oförskämd mot en person.  Sagt onödiga och dumma grejjer.  Ja vad ska man göra.  Har ju sagt till henne hundra och åter hundra gånger och suttit och förklarat för henne om konsekvenserna och försökt få lite empati i ungen men det är hon helt utan tror jag bestämt. 
Kan bara beklaga och säga åt henne igen,  en dag så blir det som sagt till fel person hon säger något åt och den dagen kommer nog hon inte glömma på ett tag hoppas jag.  Hon måste ju lära sig nångång har jag en förhoppning om.

var dålig som tusan igår kväll och låg halva eftermidda´n och hela kvällen.  Men peppar peppar så mår jag bättre idag.  var ju inte på affären igår så jag hade ingen cola hemma så det kanske var abstinens efter den........................usch tänk om det är så!!!
Jag fick frossa och ont i huvet och kände mig upphängd och nersläppt som man säger här i skogarna.
Köpte cola idag och har druckit lite och jag mår inte speciellt dåligt mer än huvudvärk men det tillhör min vardag sen fem sex år tillbaks.
Käkar några paket alvedon i månaden för att ens komma upp ur sängen och det är ju inte speciellt bra för kroppen.  Ska till läkaren igen och ta lite prover så får vi se vad dom kan göra.
Går inte därifrån om dom inte gör något den här gången.

Näe nu måste jag påbörja lite mellis innan barnen kommer hem.
Blir Skinkfrestelse till middag men jag vet att barnen ville ha langos men det får bli till helgen för det tar sån tid och är så bökigt.

Ses senare

My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar