Skapa ditt eget drömliv!!!
Välkommen tilll vår värld!!!!

torsdag 28 oktober 2010

Prinsen med grädde på

Ja åsså var det kväller igen dårå!!!
Himel vad tiden går fort nuför tiden!!!

Dagen har varit bra.
Började med att åka in till stan vid elva med Vincent och Filippa.  Var in på hemköp en sväng och sen åkte vi på darlingens jobb för att hälsa på ite och få i oss lite lunch.
Filippa hade valt sin lunch alldeles själv,  kanel gifflar......................haha trodde hon ja!!!
Hon fick nog knapra i sig en korv först innan det blev nån bulle iallafall. Nån måtta får det väl ändå vara.
Själv så käkade jag en egen plockad sallad beståendes av pasta, ägg, kyckling, gurka, tomater.
Kom sent hem så nathalie och Cerine fick vara själva i nästan en timme.  Duktiga tjejer ju.  Sen så har vi ju Liselotte här nere så det är ingen fara med att lämna dom själv i en liten stund.


Så fort jag kom innanför dörren så frågade Nathalie om hon fick åka till en kompis, malin.
Ja det får du väl sa jag sen så fick jag reda på att hon inte kunde vara där längre än till fem så då ångrade jag mig.  Tyckte lite synd om storgumman om hon skulle gå så långt för en kort stund.  Så jag föreslog att dom skulle leka imorgon men eftersom det inte gick så gav jag mig till slut och hon åkte dit.  Malins snälla föräldrar kom och hämtade idag. 

Själv så var jag upptagen med att hålla barnen i schakt och lugna för att samtidigt packa upp dagens skörd av inhandling.
Jonas kom och vi åt våfflor tilll middag.
Även att vincent älskar våffor med massor av grädde på.
Jonas åkte för att hämta Nathhalie och jag hade full rulle här hemma med barn, tvätt, disk m.m
Nu ikväll har vi inte gjort så mkt, jo egentligen en himla massa men mest tråkiga saker som alla vanliga människor gör.  Tvättat, dammsugit, fixat med lite allt möjligt med andra ord.
Barnen sover nu utom lilla Fillan som vägrar att sova eftersom hon somnade mellan två och tre idag.
Ja så kan det vara!!!

Själv så har jag betalt en massa räkningar, tror vi hade mer än 20räkningar den här månaden.  Tråkigt att se siffrorna på kontot minska drastiskt...................men men bra för mig för då blir det mindre shopping och det kan jag verkligen behöva ett tag nu.  Men har iallafall beställt och betalat en av nathalie och cerines julklappar.  Dom ska få en varsin ny tv med inbyggd dvd.  Köpte den på pixmania och faktiskt så blev det inte så dyrt som jag hade räknat med.

Imorgon ska jag ta med mig vincent och Filippa in till stan för att hälsa på på jobbet och dela ut jultidningar som "dom" beställt.
Sen hem fort för i morgon ska jag hinna hem innan barnen slutar skolan.  Både igår och idag kom jag hem sent så nu får det väl f-n bli lite ordning eller vad tycker ni???


Nu ska jag få akupressur massage av min älskade man.  Köpte en bok om massage och olika tekniker och eftersom han masserar mig nästan varje kväll så har vi väldigt stor nytta av den boken.  Det finns olika punkter man ska trycka på för att ge vissa effekter m.m
Jag har ju fruktansvärt ont i axlar och i nacke så vi jobbar på det just nu.  Mysigt som tusan är det!!!
Själv så när jag ska massera honom så orkar jag inte mera än några minuter för han är så stel och hård.....(usch så snuskigt det lät. jaja men ni fattar vad jag menar).

ses imöra!!!

My Life My Passion My Fashion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar